Şimdi Ara

İtalya Bayan Voleybol Takımı 10 Numarası (Ciddi ciddi konuşuyorum) ''SS Geldi'' (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
676
Cevap
38
Favori
32.061
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hem Italyan, hem sporcu, hem de guzel...Tebrikler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Droogie

beyler kız harbiden tatlı ben de maçta fark ettim. yüzü çok yaşlı, çenesi cimbom old boys videosundaki abiye benziyor olabilir ama tatlı yani.

Yaşlı değil ya fotoğraflarda öyle çıkıyor, çok tatlı ayrıca konuşmaları 94 doğumlu gibi değil çok olgun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Huntalerr

quote:

beyler kız harbiden tatlı ben de maçta fark ettim. yüzü çok yaşlı, çenesi cimbom old boys videosundaki abiye benziyor olabilir ama tatlı yani.

Yaşlı değil ya fotoğraflarda öyle çıkıyor, çok tatlı ayrıca konuşmaları 94 doğumlu gibi değil çok olgun

zaten 19-20 yaşındaki bir insan artık olgun olmalı. bakma biz eğitimsizlikten anca 26-27 de olgunlaşıyoruz.

ve gerçekten yaşlı gösteriyor, gerçekleri kabul et artık.

• quote:

quote:

quote:

zaten 19-20 yaşındaki bir insan artık olgun olmalı. bakma biz eğitimsizlikten anca 26-27 de olgunlaşıyoruz.

ama normal maçlarda falan o şekilde olmuyor işte sabit durduğu zaman görülür ben maçlarında pek göremedim

• Tipin nasıl ? ( SS'li)

Kıza maddi durumundan bahsettin mi ?

Konuşmaları atınca haberdar et !

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zendo

Tipin nasıl ? ( SS'li)

Maddi durumum iyi, ama ne alakası var anlamadım, Tipim normal esmer bir insan zaten gmailde bir birimizi gördük çok heyecanlandım
  • quote:

quote:

quote:

quote:

ama normal maçlarda falan o şekilde olmuyor işte sabit durduğu zaman görülür ben maçlarında pek göremedim

maçta da yaşlıydı bence ama fotoda ekstra yaşlı çıkmış kabul.

e-mail atarsa haberdar et.

• kimse de dememiş ki, CSB
  • Kızı beğenmeyen arkadaşlar kıskançlıklarından yapıyorlar . Hayırlısı olur umarım bol şans
  • @Droogie bana yaşlı gelmedi ama .... haberdar ederim

ayrıca burada normal çıkmış

İtalya Bayan Voleybol Takımı 10 Numarası (Ciddi ciddi konuşuyorum) ''SS Geldi''

@Lounge Act

vallahi değil ya, diyorum paylaşıcam ss'leri biraz daha ciddiyet oluşsun şuan normal havadan konuşmalar antremanlardan bahsediyor falan filan işte

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Huntalerr -- 20 Ağustos 2013; 21:12:01 >

• leş
  • quote:

@Droogie bana yaşlı gelmedi ama .... haberdar ederim

ayrıca burada normal çıkmış

@Lounge Act

vallahi değil ya, diyorum paylaşıcam ss'leri biraz daha ciddiyet oluşsun şuan normal havadan konuşmalar antremanlardan bahsediyor falan filan işte

Hocam ben adet yerini bulsun diye öyle dedim yoksa doğrudur

• Gordun ve aşık oldun konusmaya basladin. iyi guzel insallah devami gelir diyelim. simdi benim anlamadigim o milli bir voleybolcu oldugu zaman ya kendisi gibi bir sporcu veya unlu bir sanatci ile birlikte olmak istemez mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Zendo

Tipin nasıl ? ( SS'li)

Maddi durumum iyi, ama ne alakası var anlamadım, Tipim normal esmer bir insan zaten gmailde bir birimizi gördük çok heyecanlandım

Tebrikler yani güzel kızmış .Boyda sıkıntı olabilir örnek olarak senin yukarıda paylaştığın fotoda soldan 2. kız varya onun kadar boy var sende sanırım (bende de boy 1.79).Bir de lisan olarak ingilizce mi konuşuyorsunuz?
    Bu arada konuşmaları da görmek isteriz

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: thecaliph16

Yüzü çok yaşlı

Orada o şekilde çıkmış mesela burada normal

olum hangsi senin hatun hepsi aynı gibi

• Kız gerçekten çok tatlı bütün grand prix boyunca ağzım açık izledim bi arkadaşım daha beğendiydi
  • Milf lan bu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Billaben

Gordun ve aşık oldun konusmaya basladin. iyi guzel insallah devami gelir diyelim. simdi benim anlamadigim o milli bir voleybolcu oldugu zaman ya kendisi gibi bir sporcu veya unlu bir sanatci ile birlikte olmak istemez mi?

Ben herşeyi düşündüm zaten kendisini takip ediyordum kız daha yeni milli ve normal ünsüz insan yani normal arkadaşımla konuşuyormuş gibi konuşuyorum ilk milli maçı zaten pazar günü Türkiye-İtalya maçıydı yani kız zaten takibimdeydi yani herkes aaaa ben bu voleybolcuyla konışıyım derse olmaz işte takip etmek lazım

• quote:

Orijinalden alıntı: DonToucHim

Kızı beğenmeyen arkadaşlar kıskançlıklarından yapıyorlar . Hayırlısı olur umarım bol şans

+1
  • Omuz genişliğine bak lan Omuzlarıyla boğa devircek kadar iri olmasa tatlı kız aslında
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.