Şimdi Ara

İtalya Bayan Voleybol Takımı 10 Numarası (Ciddi ciddi konuşuyorum) ''SS Geldi'' (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
676
Cevap
38
Favori
32.060
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: turkprince

hayatımda ilk defa birilerine bişeyi inandırmak için dava edeni görüyorum

Inandırmak ıcın degıl bu konuda dıger sayfalarda kısılıgım hakkında belırlı belırsız konustu bende kendımı savunacagım destekten bılgılerı aldıktan hemen sonra hakkımı arayacagım kımse benım kısılıgım hakkında o sekılde konusamaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konuya yazdigim mesajlar ortada silinmemis sekilde duruyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Huntalerr

quote:

Orijinalden alıntı: turkprince

hayatımda ilk defa birilerine bişeyi inandırmak için dava edeni görüyorum

Inandırmak ıcın degıl bu konuda dıger sayfalarda kısılıgım hakkında belırlı belırsız konustu bende kendımı savunacagım destekten bılgılerı aldıktan hemen sonra hakkımı arayacagım kımse benım kısılıgım hakkında o sekılde konusamaz

destek sana bilgileri mahkeme kararı olmadan vermez

• Tamam pvh italyanca biliyor konuşmaya gelmiyor, en azindan bizi inandir. italyada yaşadığına, kiz çağırırsa italyaya gidebileceğin bir kanıt koy madem? ne bileyim pasaporttu italyada çekilmiş resimdi vs. csb oranı yükseliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bildiginsan -- 1 Eylül 2013; 23:07:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: PVH

Konuya yazdigim mesajlar ortada silinmemis sekilde duruyor

Evet sılınmemıs orada benım kısılık haklarıma karısıyorsun bu yuzden de benı sıkıyorsun 2 veya 3 gun sonra mahkeme kararını onaylatıcam hıc meraj etme

• quote:

Orijinalden alıntı: bildiginsan

Tamam pvh italyanca biliyor konuşmaya gelmiyor, en azindan bizi inandir. italyada yaşadığına, kiz çağırırsa italyaya gidebileceğin bir kanıt koy madem? ne bileyim pasaporttu italyada çekilmiş resimdi vs. csb oranı yükseliyor.

Kardeşim zaten konu CSB. Yukarıda bi Facebook hesabı link i verdim. İstersen bir bak.
  • Huntalerr kullanıcısına yanıt
    Kişilik haklarınamı karışıyorum? Herhangi karıştığım bir şey yok, hakarette etmedim hiç bir şekilde. Dediğim gibi mesajlarım burada kayıtlı, silinmemiş şekilde duruyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: PVH

Kişilik haklarınamı karışıyorum? Herhangi karıştığım bir şey yok, hakarette etmedim hiç bir şekilde. Dediğim gibi mesajlarım burada kayıtlı, silinmemiş şekilde duruyor

Sana daha fazla cevap yazmayacagım

• 100 yılın sazan.avi'si.
  • Birisi esprimi şikayet etmiş uyarı aldım.
    Türkiyede bulun kardeşim önce bunlar boş işler, abi tavsiyesi.
  • Huntalerr kullanıcısına yanıt
    eee ne oldu şimdi? sonuç?
  • quote:

Orijinalden alıntı: baba03

Dostum bazı kendini bilmezler yüzünden konuya artık cevap yazmıyorum İtalyaya gideceğim zaman yazacağım sadece
  • quote:

Orijinalden alıntı: Huntalerr

quote:

Orijinalden alıntı: baba03

Dostum bazı kendini bilmezler yüzünden konuya artık cevap yazmıyorum İtalyaya gideceğim zaman yazacağım sadece

valla hiç üşenmedim 11 sayfayı 1 günde okudum kesin haberdar et hocam merak ederim bekliyorum bak. Resim caps felan da at madem sustur milleti

Hadi kolay gelsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baba03 -- 5 Eylül 2013; 19:15:41 >

• Nasıl gidiyor ?

• no ss no güven
  • Çizilmiş arkadaş

• quote:

Orijinalden alıntı: KFCTAVUGU

Çizilmiş arkadaş

Ne olacağını bekliyordunuz fazla bile kaldı ortada boş çeneden başka tek bi kanıta dair bilgi yok
  • NOLDU BU ARKADAŞA?
  • Katılma isteği yolladım
  • Omuzları benden büyük

• 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.