Bana bı ceket geldı var ya oyle bı derı kokuyo kı sorma muthıssssss
Su siparişi ver. Oranın suyuna(Minarale Water) bayıldım ben.
adamlar su yerine soda içiyolar yaw ben 2004 de gittim sicilyaya catania diye bi yer war orda Next diye bi amerikan üssü war gozunuze carrefour u getirin aynı onun gibi yapmışlar buralar bir nevi askeri kantin gibi ama çok buyuk ve herşey amerikadan geliyor orjinal zippo lar 9$ adidas samba,superstar gibi ayakkabılar 11$ dı ben kendime O'Neil pantolon aldım 6$'dı ayrıca samsung kameralar vardı 190$ kampanya yapmışlar Türkiye'ye gore çok ucuzdu ama şöyle bi sorun war asker olmayan giremiyo
bence italyan mayını istet.zamanında peKAKAya bol bol göndermişleri ucuz diye...
avrupa gözümüzü oysun biz daha onnarı ziyarete gidelim
Şimdi tam bu kon üzerine araştırma yapıyordum. 1 TB harddisk Türkiyede 199 tl, (bazı kampanyalı sitelerde 170tl ye kadar düşüyor) aynı harddisk aynı firmanın italya sitesinde 120 Euro (bugünkü kur ile 1 Euro 2,8725 tl kısaca 120x2.87=344 TL) Bu bana elektroniğin italya'da çok pahalı olduğu hakkında örnek teşkil etti.
Aynı ürün aynı marka aynı özellikler aynı firma, Türkiye'de 199tl italya'da 344tl.
Selamlar
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme