Şimdi Ara

italya'da Üniversite

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
1.114
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar italya üniversiteleri hakkinda bu sitede pek birseye rastlayamadim. Italya'da okuyanlar lütfen bilgi verebilir mi
    ben Yazilim programlama istiyorum. acaba italya dogru secim mi ? Polonya ( varsova teknoloji üniversitesi ) veya italya ( Politecnico di Milan veya Politecnico di Torino ) düsünüyorum. Bir arkim suanda orada 2 hafta önce gitmis.

Bagdat caddesinde bir firma ile gorustum(prontoitaliedu) mesela torino - milano yanlis anlamadiysam 450-1000 € arasindaymis yillik harclari ve danisma sirketi kendi italyanca egitim veriyormus kur 450TL. hoca'da italyanmis...

var mi bilgisi olan

• quote:

Orijinalden alıntı: ultraturk

Arkadaslar italya üniversiteleri hakkinda bu sitede pek birseye rastlayamadim. Italya'da okuyanlar lütfen bilgi verebilir mi
    ben Yazilim programlama istiyorum. acaba italya dogru secim mi ? Polonya ( varsova teknoloji üniversitesi ) veya italya ( Politecnico di Milan veya Politecnico di Torino ) düsünüyorum. Bir arkim suanda orada 2 hafta önce gitmis.

Bagdat caddesinde bir firma ile gorustum(prontoitaliedu) mesela torino - milano yanlis anlamadiysam 450-1000 € arasindaymis yillik harclari ve danisma sirketi kendi italyanca egitim veriyormus kur 450TL. hoca'da italyanmis...

var mi bilgisi olan

Bende üniversiteyi bırakıp yurtdışında bir üniversiteye başlamak istiyorum.25-26-27-28 Ağustos 2014 tarihlerinde Habertürk gazetesinin yayınladığı bir yazı dizisi vardı.Dünyanın çeşitli ülkelerini incelemişler.Hangi ülke üniversiteleri ne şartlar arıyor eğitim ve yaşam giderleri ne kadar gibi.İtalya için şu yazıyor : ...Türk öğrencileri lisans eğitiminde moda,mimarlık,tasarım,bilgisayar başta olmak üzere mühendislik programlarını tercih ediyor.Bende araştırıyorum.Önemli şeyleri buraya yazarım.

Edit :
    Habertürk'ün 25 Ağustos 2014 yazısı Link
    Habertürk'ün 26 Ağustos 2014 yazısı Link
    Habertürk'ün 27 Ağustos 2014 yazısı Link
    Habertürk'ün 28 Ağustos 2014 yazısı Link

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gökbilge -- 8 Ekim 2014; 18:19:47 >

• Bologna'da yüksek lisansta 2. yılım, bana sorabilirsin. Milano pahalı bi şehir, baştan belirtmemde fayda var. Uygun fiyata yaşamak ve okumak istiyorsan başka birçok yer var İtalya'da.
    İzmir'de yaşadığımdan orada birkaç tanıdığım levanten vardı ve ilk sorduğum gibi "Bologna'ya git" dediler. Şu an Milano'dan red alıp Bologna'ya geldiğim için çok memnunum. "İyi ki Milano olmamış." diyorum çok rahat bir şekilde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onder.t -- 2 Kasım 2014; 15:33:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: onder.t

Bologna'da yüksek lisansta 2. yılım, bana sorabilirsin. Milano pahalı bi şehir, baştan belirtmemde fayda var. Uygun fiyata yaşamak ve okumak istiyorsan başka birçok yer var İtalya'da.
    İzmir'de yaşadığımdan orada birkaç tanıdığım levanten vardı ve ilk sorduğum gibi "Bologna'ya git" dediler. Şu an Milano'dan red alıp Bologna'ya geldiğim için çok memnunum. "İyi ki Milano olmamış." diyorum çok rahat bir şekilde.

Hangi bolumdesiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende genoa dusunuyrm hem ucuz hemde kaliteliymis. Son sene Milano teknike gidebilirim. De yapabilirmiym acaba 24 yaşındayım baya boslugum var

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • L@STREVENGE L kullanıcısına yanıt
    Elektronik Haberleşme mühendisliği
  • quote:

Orijinalden alıntı: onder.t

Elektronik Haberleşme mühendisliği
    Hocam yurtdışı eğitim firmasıyla mı gittiniz? Yoksa bireysel başvuru mu? Pisa Edu Eğitim Danışmanlık firması güvenilir mi? Bilginiz var mı?
  • Danışma şirketinin verdiği kurstan bir hayır gelmez ciao come va dan başka birşey öğretmez
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.