Şimdi Ara

İtalya gidiş-dönüş 134€

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
661
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 24 Eylül 2013 tarihine kadar henüz biletinizi almadıysanız, gidiş-dönüş tüm vergiler dahil , İstanbul'dan - İtalya'ya 134€ ' ya uçabilirsiniz. Alitalia , ( İltaya'nın ulusal havayolu firması ) yapmış olduğu promosyona göre İstanbul çıkışlı uçuşlarda, İltaya'ya 134€ 'dan başlayan fiyatlarla uçabilirsiniz.

Haberin detayı :

Size özel yeni bır fırsat başlattık: İstanbul’dan İtalya fiyatları 134€ dan başlıyor. Fırsat Roma, Milano, Venedik, Bologna, Cenova, Torino ve Napoli kentleri için geçerli. Seyahat tarihi kısıtlaması yok, her gün 2 uçuş ile önümüzdeki sonbahar ve kış tatillerinizi şimdiden rahatlıkla planlayabilirsiniz. Satın almak için son gün ise 24 Eylül 2013. Bu arada hatırlatalım: Alitalia İtalya’da tam 26 uçuş noktasına sefer düzenliyor. Toscana, Piemonte, Sardunya, Sicilya, Capri, kültür, sanat, gurme lezzetler, şarap tadımları, nefis kokulu bir espresso ve tabii modanın devleri. Biletiniz alırken koltuğunuzu da ayırmayı unutmayın. Kararınızı hemen verin, yerinizi ayırtın. Belirtilenler vergiler dahil yetişkin fiyatlarıdır.

Detaylar :http://www.sirtcantalilar.com/medya/alitalia-ile-istanbuldan-italyaya-uygun-ucuslar
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• İtalya vize istiyordu değil mi?
  • EGercek kullanıcısına yanıt
    Evet istiyor.
  • Gidiş dönüş mü toplam 134 TL, yoksa Tek yön mü; tam anlayamadım :) :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karaelmaslim -- 24 Eylül 2013; 9:00:51 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • karaelmaslim K kullanıcısına yanıt
    Gidis-donus 134 euro yani 360 lira gibi bir miktar yapiyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: trineux

Gidis-donus 134 euro yani 360 lira gibi bir miktar yapiyor.

Teşekkürler :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alitalia dan roma aktarmalı lizbon uçuşunu satın aldım.Bekleme süresi fazla olduğu için roma da vakit geçiririm diye düşündüm fakat bu firma ile ilgili çok fazla şikayet var.Umarım bir aksilik olmaz.
  • Firmalarla ilgili şikayetler vardır. Alitalia zaten eski Delta hava yolları İtalya'nın en sağlam hava yolu firması.
  • Merhabalar,
    Seyahat tarihlerimde en uygun saate en iyi fiyat Alitaly firmasında. Bu havayolunu kullanan var mı nasıldır, problem yaşar mıyız ? Ayrıca THY'nin benm istediğim saatlerdeki uçağı 500 TL daha pahalı. Ne dersiniz bu firmayı tercih etmeli miyim ?
  • Sorun yaşamazsınız diye tahmin ediyorum, sektörde orta kalitede hizmet sunan bir hava yolu firması.
  • Gidiş uçuşumu iptal etmişler sormasam bilgi vermeyeceklerdi o yüzden pek güvenilir firma değil Çağrı merkezinde çalışan bayanlar ilgililer ama türkçeyi zor konuşuyolar Alitalia dan çok fazla şikayet var.İnternetten araştırın imkanınız var ise başka bir havayolunu tercih edin..

Edit: Mart ayında Romadan bu uçakla döndüm.Ekşi sözlük de yazılanlar doğru sakın bu uçakla seyahate çıkmayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serhhan -- 12 Nisan 2014; 15:40:04 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.