Şimdi Ara

İTALYA/Venedik/Floransa ve HIRVATİSTAN/Split Nerelere gidilip ne alını?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
620
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu şehirlerden ne alınabilir hediyelik ya da oraya özel neler vardır? Gezilebilecek yerler nereleridir?

• Maske :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok geniş cevap yazılması gereken sorular sormuşsunuz. En az 2-3 saat oturup yazı yazmak lazım. İnternette birçok sitede bu şehirlerle ilgili detaylı yazılar var. Google'dan araştırırsanız rahatça bulabilirsiniz.
  • bilen gezip gören vardır diye bilgi amaçlı sordum google da çok net bilgiler yok foruma da bu yüzden konu açtım hocam zaten
  • takamkafana T kullanıcısına yanıt
    Venedik'ten ne alınır dersen Maske alınabilir.
    Nasıl bir maske diyorsan şu sitede Venedik ile ilgili güzel bir yazı var.
    Venedik'ten ne alınır , Venedik'te ne yenir, Venedik'te nereler gezilir:
    http://www.dunyayigeziyorum.com/2013/09/venedik-turu-venedik-gezilecek-yerler-venedik-resimleri-venedik-gezi-rehberi-venedikte-ne-yenir.html
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sebastianbjk

Çok geniş cevap yazılması gereken sorular sormuşsunuz. En az 2-3 saat oturup yazı yazmak lazım. İnternette birçok sitede bu şehirlerle ilgili detaylı yazılar var. Google'dan araştırırsanız rahatça bulabilirsiniz.

Sebastian o kadar net bir cevap vermiş ki :) Bir şey diyemedim.

O an hediyelik eşya dükkanlarında ve yolda sokakta ne görür, canın ne çekerse o alınır hocam, kolay bir şeyi dert ediyorsun kendin alacaksan. Birine sipariş vereceksen de bırak gönlünden geçeni alsın.

Venedik'te hediyelik eşya, tıpkı şehir gibi pahalıdır onu da belirteyim. Vasat bir magnete 4-5 Euro vermeyin şimdi :)

@r00tsecurity
  • Peki mesela italya dan fotoğraf makinesi almak istesek ucuz olur mu turkiyeye göre ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: herdemasivemavi

Peki mesela italya dan fotoğraf makinesi almak istesek ucuz olur mu turkiyeye göre ?

2000 TL'lik makinede etse etse 100 TL farkeder. Ama Ebay.it sitesinden 2. el almak istersen çok temiz 2. el makineler var. Orada 2.el piyasası baya düşük. Ben 3yıl önce aldım. İtalya'ya giderken adamla konuştum sağolsun satışı kaldırdı 1 ay beni bekledi. Türkiye'de sadece makineyi 2.elde 1000-1100 TL'ye satıyorlardı ben daha 2 aylık makine+çanta+yedek batarya+tripod 450 TL'ye almıştım.
  • Bayağı bi sanslıymışsın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.