quote:Orijinalden alıntı: kurzesolino İtalyan takım forması koleksiyonu yapıyorum, (juve milan inter hariç) L beden forma arıyorum acil! hocam inter ve italya milli takım var ilgilenirseniz
quote:Orijinalden alıntı: tllzd quote:Orijinalden alıntı: kurzesolino İtalyan takım forması koleksiyonu yapıyorum, (juve milan inter hariç) L beden forma arıyorum acil! hocam inter ve italya milli takım var ilgilenirseniz interin elimde bir tek haçlı forması yok o ise olur diğer türlü hepsi var genelde biraderim...
quote:Orijinalden alıntı: kurzesolino quote:Orijinalden alıntı: tllzd quote:Orijinalden alıntı: kurzesolino İtalyan takım forması koleksiyonu yapıyorum, (juve milan inter hariç) L beden forma arıyorum acil! hocam inter ve italya milli takım var ilgilenirseniz interin elimde bir tek haçlı forması yok o ise olur diğer türlü hepsi var genelde biraderim... inter 2002-2003 sezonu forması varmı? bendeki forma o
quote:Orijinalden alıntı: tllzd quote:Orijinalden alıntı: kurzesolino quote:Orijinalden alıntı: tllzd quote:Orijinalden alıntı: kurzesolino İtalyan takım forması koleksiyonu yapıyorum, (juve milan inter hariç) L beden forma arıyorum acil! hocam inter ve italya milli takım var ilgilenirseniz interin elimde bir tek haçlı forması yok o ise olur diğer türlü hepsi var genelde biraderim... inter 2002-2003 sezonu forması varmı? bendeki forma o beyaz olan mı çubuklu olan mı L beden olması lazım birde?
quote:Orijinalden alıntı: kurzesolino quote:Orijinalden alıntı: tllzd quote:Orijinalden alıntı: kurzesolino quote:Orijinalden alıntı: tllzd quote:Orijinalden alıntı: kurzesolino İtalyan takım forması koleksiyonu yapıyorum, (juve milan inter hariç) L beden forma arıyorum acil! hocam inter ve italya milli takım var ilgilenirseniz interin elimde bir tek haçlı forması yok o ise olur diğer türlü hepsi var genelde biraderim... inter 2002-2003 sezonu forması varmı? bendeki forma o beyaz olan mı çubuklu olan mı L beden olması lazım birde? l beden sarı forma
quote:Orijinalden alıntı: tllzd quote:Orijinalden alıntı: kurzesolino quote:Orijinalden alıntı: tllzd quote:Orijinalden alıntı: kurzesolino quote:Orijinalden alıntı: tllzd quote:Orijinalden alıntı: kurzesolino İtalyan takım forması koleksiyonu yapıyorum, (juve milan inter hariç) L beden forma arıyorum acil! hocam inter ve italya milli takım var ilgilenirseniz interin elimde bir tek haçlı forması yok o ise olur diğer türlü hepsi var genelde biraderim... inter 2002-2003 sezonu forması varmı? bendeki forma o beyaz olan mı çubuklu olan mı L beden olması lazım birde? l beden sarı forma PM attım...