Şimdi Ara

İtalyanca öğrenmek için hangi kitabı seçmeliyim? (Sıfırdan)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
9.032
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ben okulda İtalyanca'ya başlayacağım önümüzdeki 3 yıl hafta 2 saat seçmeli olarak göreceğim.

Bende bir ön hazırlık yapmak istiyorum.Bunun içi kitap araştırıyorum ama aldığım kitap bu 3 sene de yardımcı olsun bana.

Bulduğum iki kitap var:

Yapısal Yolla italyanca-Asım Tanış :

http://www.dr.com.tr/kitap/yapisal-yolla-italyanca/asim-tanis/foreign-languages/language/phrase-book-and-language/urunno=0000000052687

Fono İtalyanca İlk Adım 1 (Cd'li):

http://www.hepsiburada.com/liste/fono-italyanca-ilk-adim-1-cdli/productDetails.aspx?productId=kfono98&categoryId=214164&SKU=KFONO98#Gorseller

Sizce hangisini tercih etmeliyim.Okulda İtalyanca anlatım olacak bu nedenle 2 kitabı da Türkçe anlattığı için seçtim.

Sizce hangisi bana daha yararlı olur?

• Valla bugün bende 3 tane İtalyanca ile ilgili kitap sipariş ettim; Gramer kitabı, fill çekimleri ve sözlük. Bir arkadaşım Fono'nun İtalyanca kitabını beğenmediğini bana söylemişti. Ben ise bir süre araştırdıktan sonra Ümit Gürol'un İtalyan Dili Grameri adlı kitabında karar kıldım. İçinde alıştırma bölümü olmasa da kitabın birkaç sayfasından görebildiğim kadarıyla güzel hazırlanmış. Tabi kitap daha elime geçmedi daha sonra fikrim nasıl olur bilmiyorum. Ama bu kitabıda seçenekler arasında bulundurmanızı tavsiye ederim.
  • Akademik İtalyanca Grameri ve Öğrenimi - Tekin Gültekin. Bir İtalyan Dili ve Edeb. öğrencisi olarak yeni başlayan ve bildiklerini tekrar etmek isteyenlere tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anilcanmutlu -- 27 Temmuz 2014; 14:37:59 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tekin Gültekin'i hiç tavsiye etmem, Nerdeyse her dilin gramer kitabını yazmış. Fransızca kitabındaki hataları bizzat yakaladım. Asım Tanış'ı tavsiye ederim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.