Elimde 9 adet +7 dex basılı olmayan roque chitin var önden item yakıp bunlardan +8 basmayı denicem sizce gecme olasılıgı nedir arkadaşlar... YADA
Basmayıpda item takasımı yapsammı diye düşünüyorum sizce nabmalıyım
Saygılarımla ...Şimdiden Yorumlar için saolun
Server: EDENA
+8 olma olasılığı % 20 falan derim ben çünkü bu aralar anvilde bişeyler var :D
ben +5 priests chitin gorevlerinden gelen chitinleri basmaya kalktim..basmaz olaydim..5 parca +5 den 1 parca +6 bile cikmadi
Upgrade işi şans işi belki içinden 2 tanesi +8 cıkar bekli hepsi yanar Önden High class yada Sword Of Head Scorpion Scytle gibi ucuz unique itemler yakmanı öneririm.
Anvil bu aralar fazla yüz güldrümüyor ama iste birazda şans
Saat 04:10 geciyor ben anvilin başındayım ve benden başka 10 kişi daha var bunlar nezaman gide üfff gitselrde bassam
Benle Aynı heycanı paylaşmak isteyen e3 gelsin
Evet beyler +7 chitinleri bastım hepsi cayır cayır yandı saglık olsun bi daha serüvende görüşürüz artık k.i.b iyi geceler
Gecmiş olsun anvile pek güven olmaz kafasına eseni basar
Gecmiş olsun anvile pek güven olmaz kafasına eseni basar
Saol anvil yaptı yapacagını yine ama olsun
geçmiş olsun kardes...anvilde cok para yedim ben bi daha anvilde işim olmaz ( büyük konusmayım çünkü arkadaşlar sizdede warmı bilmiorum ben 1 item görünce hmn basasım gelio yani +6 shard örn onu +7 basaıom hmn yancagını bile bile kendime tutamıom nabayım ama bu sefer gerckten ben anvilde hic ama hic işim olmaz iyi geceler
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme