Şimdi Ara

İtem basıcam Yardım Edermisiniz..

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
242
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Elimde 9 adet +7 dex basılı olmayan roque chitin var önden item yakıp bunlardan +8 basmayı denicem sizce gecme olasılıgı nedir arkadaşlar... YADA

Basmayıpda item takasımı yapsammı diye düşünüyorum sizce nabmalıyım

Saygılarımla ...Şimdiden Yorumlar için saolun

Server: EDENA

• +8 olma olasılığı % 20 falan derim ben çünkü bu aralar anvilde bişeyler var :D
  • ben +5 priests chitin gorevlerinden gelen chitinleri basmaya kalktim..basmaz olaydim..5 parca +5 den 1 parca +6 bile cikmadi
  • Upgrade işi şans işi belki içinden 2 tanesi +8 cıkar bekli hepsi yanar
    Önden High class yada Sword Of Head Scorpion Scytle gibi ucuz unique itemler yakmanı öneririm.
  • Anvil bu aralar fazla yüz güldrümüyor ama iste birazda şans

Saat 04:10 geciyor ben anvilin başındayım ve benden başka 10 kişi daha var bunlar nezaman gide üfff gitselrde bassam

Benle Aynı heycanı paylaşmak isteyen e3 gelsin
  • Evet beyler +7 chitinleri bastım hepsi cayır cayır yandı saglık olsun bi daha serüvende görüşürüz artık k.i.b iyi geceler
  • Gecmiş olsun anvile pek güven olmaz kafasına eseni basar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: clubthedevils

Gecmiş olsun anvile pek güven olmaz kafasına eseni basar

Saol anvil yaptı yapacagını yine ama olsun
  • geçmiş olsun kardes...anvilde cok para yedim ben bi daha anvilde işim olmaz ( büyük konusmayım çünkü arkadaşlar sizdede warmı bilmiorum ben 1 item görünce hmn basasım gelio yani +6 shard örn onu +7 basaıom hmn yancagını bile bile kendime tutamıom nabayım ama bu sefer gerckten ben anvilde hic ama hic işim olmaz iyi geceler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.