Şimdi Ara

İtem Fullemiş Jax'ı VS'de Almak... (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
133
Cevap
1
Favori
3.805
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Full build jaxı (hextech-trinity-guinsio-mercury-warmog+ infinity) yani en mükemmel full build jaxı, kesebilecek 2 hero vardır.

Full build adsion full build hybrid teemo (teemoyla baya zordur lakin sion ile baya kolay) jayce falan demeyin şimdi. 2 poke attınız girdiniz vurdunuz o sırada E yi bekleten jax jayce i paramparça eder ve full hp ile öldürüp çıkar.
  • Ad sionu (full build) kesemez jax hatta karşı takımda stun,fear vb. kitle kontrol yoksa alayını biçer ad sion.
  • alamazsın.
  • ad sion belki.
  • full build rammus birde full metal olursa tadından yenmez üşenmedim denedim hatta son 2 itemi birazcık sapıtıp ap itemi aldım genede rammus alıyor
  • Veigar ve nasus. sionmuş olafmış jax yer bunları
  • Full build jaxı 1v1 de alab,lecek hero yok ama 6 lvl civarı 1v1de garen çok rahat kesiyorda full build jaxı oyunda hiçbir hero kesemez adı üstüne 'arms grandmaster'
  • Bugun donanımhaberin lol forumlarında dolaştım bu ve bir kaç başlıktan ötürü herhalde girmem daha
    Sion nedir bilen yok anca beleşteki heroları oynayan basit oyuncular gold oldum diyen şunlar bunlar,

yenilirsin feedlersin oyun bu bir türlü faktör var ama tutupta misal,
    dünkü bir forum jayce i nasıl durdururum soloda denmiş jax diyenler var (jayce jaxı biliyorsa ezer her zaman)
    bugün burada yok jaxx ilahmış şuymuş buymuş vs imiş.

Ama ad sion yazınca millet yok ad sionu şöyle keser böyle keser.

Arkadaş AD SİON' u kesebilen bir hero yok bu oyunda. Ad sion 6 item çıksın siz 9 item çıksanız belki mümkün bu olay.
    Şimdi birisi atlar der oyunda 6 item çıkılıyor neyse

Bu arada ad sionu bilmeyenler açık ve net yeni oyuncudur oyun bilmeyen oyuncudur çünkü sezon 3 ile birlikte atakhızı, ayakhızı itemlerinin hepsi nerflendiği için ad sionda %20 dolaylarında gücünü kaybetti denebilir.

VE şunudda unutmayın kolay kasan herolar genelde iş yapmaz latede ve full buildde ama zor kasılan herolar genel olarak durdurulamazdır.

Sion ve Jax gibi iki heroda zor kasılır. ve Sion ile yaptığınız şey bir nevi troll olduğu için ve sionun ultisi işi götürdüğü için yenilmez bir herodur.

• Full Build Rengar ultisiyle triple Q atarsa jax daha e ye basamadan ölür. Belki tenhada yakalamış bir kha belki rammus jax ı kendi kendine öldürtebilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vayne alabilir tabi full build de vayne olacak stunu yapıştırıcak olabilir aslında vayne ile
  • Frozen+thornmail bulunan bir nasus kesebilir gibi duruyor.Fizz,ezreal,ad lulu diyen arkadaşlar yanılmışlar gibi
  • Rammus ve Ad sion denendi onaylandı. 6 item malzaharı da bi denemek lazım.

Oyunda herkesi tek komboda alabilecek bir champ var adı veigar mı dersin ?
  • bronz değilim mainim adc ashe ile alabilirsin atladığında ulti atarsın sonrada slow ile vurursun ama kesersin demiyorum en azındna ölmezsin. kaçarsa bilemem ama öbür türlü jax ölmez
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.