Şimdi Ara

# İtem'lerden %100 Stone Düşürmek İstiyorsan Bir Bak... RESİMLİ # (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
119
Cevap
0
Favori
5.611
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Alakası yok, itemdeki blue özelliğin olması düşen stoneleri etkilemez.

@nightdeath

Deneyimlere açığım :) güzel bir nokta teşekkürler.

@shadylotd

Zaten ben, itemlerden garanti %100 düştüğünü gösterdim, vede demişim açık ve seçik bir itemde 34512374621735 kadar str blue olsa bile, size düşecek item int stone olabilir diye! Yani şans olduğunu oradan anlamayan, illaki yanlış demeye getiriyor konuyu, yapmayın Allah aşkına bizde biliyoruz neyin ne olduğunu, okadar basite indirgenecek bir konu olsaydı uğraşmazdım yani.

Bilmeyenler için iyi bir tecrübe. Sağol diyenlere eyw :) Dedim oyunu bıraktık bari okadar şey bi b*ka yaramadı denmesin dedim
  • Ben biri sos olmak üzere 6 tane 37 itemi denedim 4 istedi kırmadım hangileri 6 ister ?
  • 1 yıldır uyguladıgım işlem
  • harikasın lucky stone çıkardım en az 8 mil
  • Denedim olmadı
    Zaten bende şans yok
  • Ben biri sos olmak üzere 6 tane 37 itemi denedim 4 istedi kırmadım hangileri 6 ister ?
    bunu biri cevaplarmı ?
  • @LnMsTr
    Paylaşım için teşekkürler kardeş....

Uzun zaman sonra seni forumda tekrar görmek güzel
  • Ben lv 69 sos chestimi denedim 7 slot istiodu ama parçalamadım :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: OnlyWar

Ben biri sos olmak üzere 6 tane 37 itemi denedim 4 istedi kırmadım hangileri 6 ister ?
    bunu biri cevaplarmı ?

Sos bile 4 tane istediyse sen bu işten umudu kes
  • quote:

Orjinalden alıntı: fenasi44

@LnMsTr
    Paylaşım için teşekkürler kardeş....

Uzun zaman sonra seni forumda tekrar görmek güzel

Eyw hacım.

Oyunu bırakmamın, daha doğrusu karakteri ve sparta denen hedö hödö serveri bırakmamın tek sebebi, karakter blue ve + basma konusunda özürlü İster gülün ister başka birşey. Birader 100 tane %10 asili blue stonenin sadece 5 6 tanesini tutturmu bir char ? Bugüne kadar devamlı +4 den aşağı silah almadım, gel sorki kaç tane basdım? Kısadan alsak olayı, 50 silah kullandıysam, alayını 50 x 100 = 5000 elixir... Yani durum bu karakter özürlü ne + basıyor nede blue :) Kimse inanamadı daha, inanmayanlara charı verdim dediler '' iki günde adam ederim '' diye, arkadaş geri gelince aynen şöyle dedi(genel olarak alan herkes) Bu char benden uzak Allah'a yakın olsun

Şimdi sen de, ne yapayım böyle ahmak gerizekalı karaktersiz karakteri ?

• @LmsTr
    Çok Güzel Paylaşım Kardeş.Denemedim ama sen sölediğine göre doğrudur..
    Thank you for Share
  • çok güzel bişi oyuna girim hemen yapacam
  • quote:

Orjinalden alıntı: LnMsTr

quote:

Orjinalden alıntı: silkroad_cu

konudan biraz uzak olcak ama..

itemlerden stone düştüğünde nasıl kullanabiliriz onu??

:) Yani...

Düşen stone de bilgilendirme var zaten, orada yazıyor ne tür itemlere basalılabilecekleri hakkında. Weapon, Acces, Protector, gibi.

@Dogan_Hawk

6'mı ?? Yapma yahu küçük düşünen küçük kalır. Bir sefer gene böyle deniyorum, bir tane bow kırıcam üstündeki özellikler şöyle,

1 str %25
    1 int %0
    durabilty %20

Neyse koydum bastım, istediği slot sayısı tamı tamına 8 yahu 8 o an dedim lan bundan ne düşecek böyle garanti str int düşer parayı gene alırım dedim, neyse bir bastım düşenlere bak,

1 - 2 - 3 - 4 bilindiği gibi element.

5, Fire stone %5 asi. Tutmadı :)
    6, Fire stone %5 asi. Aynen :)
    7, int stone %30 asi. %30 tuttu ama phy değeri düşürdüğü için bir 15 dakika küfür ettim gülerek :)
    8, Str stone %5 asi. %5 asimüle ile tutmadı, gelde basma kalayı... :)

nasıl bilcezki kaç slot gerekçeğini? ben 1 slot boş bırakarak denedim ayırmadı

• @bigsolo

Sen daha böyle gidersen ohoooo senin yolun uzun be canım... Kaç slot gerekeceğini nerden bilecekmişim, hah güldürme beni lan sabah sabah, resimli anlatım yaptık genede anlamamış, kaç slot gerekeceği 1 slot bırakıp test ettiğinde ortaya cıkacak.

@omerfarukcan

Keşke herkes senin gibi iyi niyetli olup düşünse :) Teşekkürler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: bigsolo

quote:

Resimler gelicek.

1 - Genel bir item parçalamak istediğimizde inventory de çok boşluk bırakırız, YANLIŞ! Şöyle düşünün, bankanızda işinize yarayan yaramayan bir sürü iteminiz var, siz satmak yanlısı değilseniz en iyisi kırayım diyorsunuz, madem kırıyorsun bari stone düşecekleri kır.!! Yanlış değil StonE düşecekleri kır.

2 - Nasıl derecesi Olay şurda, kıracağınız itemleri belirleyin, gidip yeterince destroy alın, ve çantanızda sadece 2 TANE boşluk bırakın 2 ---- İKİ. Tamam.

3 - Diyecek olursanız (bazılarınız der.) eeee nasıl kırılacakki 2 boşlukla zaten banko 4 tür element cıkıyor! Yanlış, bilen yok bilmeyen var. Neyse verdiğimiz iki boşluk sayesinde, kıracak olduğumuz itemden STONE düşecekmi DÜŞMEYECEKMİ onu anlamış olacağız.
    Neyse, herşey hazır, '' Y '' tuşuna bas, alchemy'i aç ve dest. koy ve itemide at, ve direk bas. Olay burda başladı ve bitti, iteminiz kırılmadı ama sağ alt chat köşesine bakarsanız itemden kaç tane metaryel düşeceğini görürsünüz.

4 - Okadar çok denendiki %100 değil %1905 yani. Size yararları neler :

* İstediğin an stone cıkartıp satmak,
    * '' an '' '' kullanmak,
    * Satacağın veyahut kıracağın itemi belirlemek,
    * Bol kazançlı bir olay, (Örnek: 3 tane Full Str si olan itemi işime yaramadığı için kırmaya karar verdim, kırmadan önce 3 tanesi 1.675m civarı birşeydi, ama kırıpta 2 tane %10 asimilasyonluk stoneler düşünce, kazanacağım para tam 10 katından fazla etti.)

WARNİNG 1 İTEMİN ÜSTÜNDE BLUE OLUP OLMAMASI HİÇ BİRŞEYİ DEĞİŞTİRMEZ, İNSANIMIZ HALA BUNU ANLAMIŞ DEĞİL, ZANNEDİYORLARKİ ÜSTÜNDE BLUE OLMAYAN İTEMDEN STONE DÜŞMEZ!!! YANLIŞ ARKADAŞIM. BLUESİ OLMAYAN BİR ÇOK İTEMDEN DANDİKTE OLSA STONE ÇOK DÜŞÜRDÜM.

WARNİNG 2 SAKIN HER DÜŞENİ KULLANMAYA ÇALIŞMAYIN, NEREDEYSE DÜŞEN HER STONENİN ASİMİLASYON DERECESİ %5 YANİ YÜKSEK BİR FİYATTAN KAKALARSIN GİDER.

eee ya ınt stone düşerse ınt stoneler 1m den gidiyo bizim serverde yane parçaladığm silha da 72 lvl bi weapon sa kar nerde?

bigsolo sana sadece gülüyorum.

• Ben bu taktiği denemeye çalıştım ancak blue & blue olmayan bir çok eşya denedim hepdi 4 slot istedi .. Bunun nedenini biri açıklıyabilirmi ?
  • İteme bakar. 72silahların %80 ni 8Slot ister Hepsinden de 3 taş çıkar

4 Tane 8D luckim oldu
  • quote:

@bigsolo

Sen daha böyle gidersen ohoooo senin yolun uzun be canım... Kaç slot gerekeceğini nerden bilecekmişim, hah güldürme beni lan sabah sabah, resimli anlatım yaptık genede anlamamış, kaç slot gerekeceği 1 slot bırakıp test ettiğinde ortaya cıkacak.

@omerfarukcan

Keşke herkes senin gibi iyi niyetli olup düşünse :) Teşekkürler.

8D itemi parçalamaya çalıştım olmadı adam gibi anlatta bi bka yarasın
  • up...

Alchemy fazla uğraşmadım.Ama Silkroada Yeniden Başlayınca Bu Dediklerinle bol bol uraşırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omerfarukcan -- 4 Eylül 2007; 17:52:56 >
  • @bigsolo

Çok güzel anlatmış, resim bile koymuş... Eğer hala anlayamadıysan Sorun Sende
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.