Ya şu rehberi her seferinde tamamlıyım diyorum her seferinde işim çıkıo
Bitmez... Yapmaya kalktım bıçaklar bitti bende bittim sildim
Demekki Biraz Var Sende Hem Adam Bitiriyor Hemde Sildim Diyor
57-64 ve üstü silahları kullanmak için bi dünya dex ve str istiyor. Bu oyunda da int e vermediğin zaman çarın bi işe yaramıyor. Aynı zamanda stat puan istemeyen üstün silahlar var Vio-Toxic-Ft gibi Yani demek istediğim diğer yüksek model silahlar 55 lwl üstü, ne işe yarar acep? mana parasına satmak için herhal:)
quote:
Orjinalden alıntı: haydardiip
57-64 ve üstü silahları kullanmak için bi dünya dex ve str istiyor. Bu oyunda da int e vermediğin zaman çarın bi işe yaramıyor. Aynı zamanda stat puan istemeyen üstün silahlar var Vio-Toxic-Ft gibi Yani demek istediğim diğer yüksek model silahlar 55 lwl üstü, ne işe yarar acep? mana parasına satmak için herhal:)
o silahlari alanlarda var.
herkesin parası bol deil. hatta 70 olup hayatında vio toxic ft bd yi inventory sinde bile goremeyenlr var
işte o silahlar bu tür insanlar için
ayrıca başkasından 60 lvl temiz char alıp oyuna yeni başlayanlarda bu silahları bilgisizlikten kullanmak zorunda kalıyolar
quote:
Orjinalden alıntı: SithMASTER
Ya şu rehberi her seferinde tamamlıyım diyorum her seferinde işim çıkıo
sabır işi tabi,bu kadarı da yeter
hoca o kadar çok şey var ki,mesajı göndermek için tamam butonunu yaklayana kadar canım çıktı
Tebrik ederim çok güzel olmuş ama devamını getirirsen çok sevinirim çünkü yeni karakter açıcam
saol güzel paylaşım bişey sorucam two-handed sword mu yoksa one-handed swordmu daha güçlü ?
bildiim kadarıyla one handed seri atak normal two handed daa yavas ama atak normalin ustu
74 lwl çar wardı ßıraktım
amacın ne yaw senin iyki banlanmısın forumdan deli sahıs aynı gun tum konulara mı yazılır bu !!!!!
kardeş gerçekten emek wermişsin eline sağlık inşallah en kısa zamanda ZIRH lıda yazarsın
Sana zahmet hayvanlarida ekliyebilirmisin!!!
Başarılarının Devamını Dilerim Akaruz Mu Online™
wooooe süper paylaşım saol ya!
bende oyuna daha bu hafta sonu başlıycam eğer açılırsa türkçesine açılmazsa yabancısına ama şimdiden sayenizde oyunu anlamaya başladım çok sağolun elinize sağlık :)
kılıc kullanan hatunu rod kullanuıo die göstermissin