Şimdi Ara

Itemler gerı geldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
379
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ewt beler gıden ıtemler gerı geldı zamanı gerı sardılar yıne

• sadece qeri qelmedi aynı zamanda itemler qeri qitti
  • ulan ulan gelde sülalesine basma küfrü 6 gb ve bi o kadar mal gitti gitti allah kahretmesin yaa.gel de yapabiliosan şerefsizlik yapma şu oyunda.ben bu kaybım olan 6 gb yi niye adam gibi kasiim ki tekrar.giderim dupe yapmaya çalışırım artık 1 kere dupe yaptım o da yapabildiimi görmek içindi.ama bundan sonra adam gibi para kasanı emi.bütün işim bus dupelemeye çalışmak olucak bundan sonra.lanet olsun bu oyuna bee.
  • iki gün once gıden mırage gerı geldı dun cıkan kukry gıttı
  • dün sattığım 2 warior chitin pauldron ve 1 rogue chitin pad geri geldi ve paraları aynen duruyo ama hepsini clandaki arkadaşlara satmıştım ve geri sitediler
  • ya bu nası bi oyun idaresidir nası bi programla yönetilio nası düpe yapanla satın alan ayrılıp item ona göre silinmio adam paşalar gibi yapıo düpesini satıo alıo parasını efeler gibi tabi yapıcak bi zararı yok neden korksun yaparda satarda alan adam düşünsün öyle IM ONLINE SAY BYE BYE la olmuyoo demekki herhangi bi forumda adam gibi zevk alarak başına serverlar yüzünden bişe gelmeden ben hergün giriyorum zevkle korkmadan oynuyorum diebilen biri var.YOK SATIN ALCAM DÜPEMİ,YOK DC OLURSAM VE LVL 63 DÖNDÜÜMDE YERDE YATIO OLURSAM, YA HAFTA SONU SERVER YİNE KAPALI OLURSA vsvsvs
    İŞTE BİZ BUNA OYUN DEYİP OYNUYORUZ..MAKSAT ZEVK
  • gecende dupeler silindiginden 1 gun sonra warrior citin pad aldım +6 ve dun girdigimde yoktu dupe hala yapılabiyiormu_?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UruKai -- 24 Kasım 2005, 12:55:32 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ıtem fıyat yardım
    16 yıl önce açıldı
    1
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • geldi de ne oldu sabah girdim elimden giden itemler geri gelmiş. şimdi denedim açılmıyor oyun. açıldığında yine mi gidecek gelecek gidecek gelecek pffffff
  • wallaha bende hem param hemde itemlerim gidecek die çok korktum ama hiç bişi olmadı Allaha bin şükür ne giden var ne gelen ama bizim arkdaşlara kötü olmuş 1.5 milyar kayıpları olmuş ve deliye dömüşler hepsi oyuna girdi ve aynı anda aynı küfürleri gm ye yağdırdılar ve ardından diğerleri(yani diğer oyuncular) sonunda gm dayanamadı wolkanic rock yolladı ve hepsi yattı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.