Şimdi Ara

İtemleri kitlicem ama...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
678
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Malum şifreyi sallayıp giriyolar.Bende itemleri aldıktan sonra kitlicektim.Kitlerken normal kilit kodunumu yazıcam ya da bana ilk gelen kilit kodunu mu?Mesela ben aldım şifren öğrenildi.Bu bug düzelmeden şifreyi sallayıp itemleri açabilirler mi?

• İtem kilitlemede sallamasyon olmaz.Yeni kilit kodunu kayıt ettiysen onu yaz.Yoksa eski kod geçerlidir
  • hiç kilit açmayı deneyen var mı sakata gelmeyelim sonra
  • anlamadığım tek şey şimdi siteden aldığımız şifre item kitleme şifresi yerinedemi geçicek
  • ßro İd PaSS YazdIk'tañ Soñra Sérvér'e TIkLadIğIñ Zamañ
    Orda ßir YazI Var Coñfig Cancél Démédéñ Öñcé Géçici Sallamasyoñ Şifré Kullañabilirsiñiz Diyor
  • şimdi bu aldığımız şifre item kitleme şifresi yerinedemi geçiyo ya
    siteden şifre alma işlemini bitirdikten sonra eşya kitleme şifreniz güncellendi yazıyo ama
  • Bilenler aydınlatsın lütfen.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Darius Alıcam Ama Nerf Yer mi ?
    13 yıl önce açıldı
    60+ charla nasıl para kasılır?.
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • evet kilit şfresi yerine geçiyo
  • ee bu şifreyi sallayıp girenler var itemlerimizi kolay açabilcekler ozaman şifremizi bilenler sonradan düzelirmiki ya
  • onu soruom bende işte
  • quote:

Orijinalden alıntı: ~Brother~

ßro İd PaSS YazdIk'tañ Soñra Sérvér'e TIkLadIğIñ Zamañ
    Orda ßir YazI Var Coñfig Cancél Démédéñ Öñcé Géçici Sallamasyoñ Şifré Kullañabilirsiñiz Diyor

Ağladım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ~Brother~

ßro İd PaSS YazdIk'tañ Soñra Sérvér'e TIkLadIğIñ Zamañ

• İtemleri kilitle OTP yap istediğini yap daha 1 ay olmadı resurrectte itemleri kilitli ve otpli charımın soyulması. İtemde item olsa 9 gb (20gb) 8 warrior shell set (7,5gb). Serverda gb 3 lira satmaya kalksa 2.5 a düşüyor adam 27.5 gb için neler yapıyor cılkı çıktı oyunun eski knight kalmadı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.