Şimdi Ara

İTEMLİ 64 LWL ÜSTÜ PRİEST ARANIYO TAKAS İÇİN (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
262
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ee sen bana çok uzaksın nasıl olcak ki değişim?Ben bağcılardayım ama işyerim Eminönünde?
  • şifreleri versek olmazmı sonra bakarız doğruysa bende yalan olmaz ama bakarız doğruysa gizli cvp larıda veririz olurmu ?
  • saçmalama kimse öyle vermez kardeşş sende zaten şifreler değişmiyo biraz beklememiz lazım değişmemiz için sen benim msn yi ekle şifre değiştiği zaman konuşuruz ok?falien_guardian@hotmail.com
  • kabul et ekledim benim babamda eminönünde çalışıyo belki tanır seni
  • ne iş yapıyo sorması ayıp_?
  • bende 64 pirst war bloguğumdan özelliklerine bakabilrsin
  • çanta dükkanı var mısır çarşısının yukarısında orda bi yer var çantacı ayakkabıcı dolu dükkanlar bilirsin belki
  • bende istanbul üniversitesnin orda çalışıyorum orda belediyede Mesken Müdürlüğü diye bi belediye var Orda Çantacıları da çok ii biliyorum..Babanla gelirsin burda değişiriz ama şuan şifreler değişmiyo sende biliyosun ki değişmeye başlasın şifreler hemen takasımızı yaparız ok?
  • benim istediğim tek şey takas yapmak bide insan korkuyo alınma ama hackciler felan var ne bilim yani hack liyolar felan çalıyolar ekant yanlış veriyolar onlardan korkuyorum ama sen ii birisin seni ekledim kabul et kokomisin@hotmail.com
  • sen ekle ben şuan işyerinde olduğum için ekleyemiyorum sen beni ekle akşam eve gittiğimde seni kaydedeerim beni bi ortağım var bide onunla konuşam ok şifre değişmeye başlandığı zaman değişiriz ok?
  • fark etmez kanka akşam konuşuruz o zaman ben seni ekledim şifre değişimi olunca değiştirirz eğer benim dediğim itemleri bulamassan gel sole ama o itemler garanti olucak ben adresimide veririm inanmıyosn ama priest çok istiyorum ondan bu kadar uğraşıyorum
  • tmm kardeşş bi yerlerden dediğm itemleri bulurm sen meraklanma bi şu şifre değiştirme yeri açık olsun bakarız bi caresine ok?
  • benim için sorun değil sen o itemleri bul sonra şifre değiştirme açık olsun değişelim benim adam orc senin ? priest bide server neydi unuttum
  • up up up up
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.