benm dedıım item yapma programı sanırım sızın bana verdıgınız acount duzenleme gbi bisey
Bak Önce Klasorun içindeki WZ_MD5_MOD.dll dosyasini C:\Program Files\Microsoft SQL Server\MSSQL\Binn Buraya kopyalicaksin..Sonra exe yi Çalistircan Next >DB olarak Muonline >Admin olusturucaksin>Ve biticek..Simdi Programi Kurduk..Sonra Admin k.adi ve şifresi ile giriş yaptin.. Sonra Bu Resimdekileri Yap..
quote:
Orjinalden alıntı: |ReSo|
quote:
Orjinalden alıntı: saw_saw_saw
benm dedıım item yapma programı sanırım sızın bana verdıgınız acount duzenleme gbi bisey
Bak Önce Klasorun içindeki WZ_MD5_MOD.dll dosyasini C:\Program Files\Microsoft SQL Server\MSSQL\Binn Buraya kopyalicaksin..Sonra exe yi Çalistircan Next >DB olarak Muonline >Admin olusturucaksin>Ve biticek..Simdi Programi Kurduk..Sonra Admin k.adi ve şifresi ile giriş yaptin.. Sonra Bu Resimdekileri Yap..
çok saol kardesim reso sen bitanesin saol
Arkadaşlar peki bu program ne işe yarıyor? Daha önce hiç duymamıştım...
quote:
Orjinalden alıntı: thearthas
Arkadaşlar peki bu program ne işe yarıyor? Daha önce hiç duymamıştım...
Serverin Var Mı ?
o program playerlarin aldıgı acc leri düzenlemeye yarıyo Gm lik,set yapma,stats fulleme vs vs gibi islere yarıyo
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme