Şimdi Ara

İTEMSECİMİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar size bir karsılastırma sormak istiyorum karar vermek için sizin fikirlerinizde önemli benim için

sorum su 64 lvl roguem var edenada ve bu düpe söylentisi yüzünden birmiktar param oldu allah razı olsun önce bu söylentiyi cıakranlardan diyerek söze başlıyorum

1. secenek: 4 parca shell+7 yerine (kafalık hariç) +8 shell set almak ve bir elimde bulunan kekuri ring+2 yi de ROL yapmak.
    2. secenek sheller +7 kalıp wp+0 ı wp+1 yapıp iron belt almak (ironbelt alırken normalde bulunan elf belti satmayacağım o yine kalacak) birde yine kekuri ring+2 yi satıp ROL almak.
    3. tüm takı ve kıyafetlerim aynı kalıp İron neclace almak. ve yine kekuri ring+2 yi satıp ROL almak.

not:1. her halukarda iki secenektede kekuri ring +2 yi ROL yapacağım bunda bi değişiklik yok diğerleri önemli
    2. diğer parmağımda ROL var o yüzden dual ROL demeyiniz.

şimdiden ilginize teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi altunga -- 5 Mart 2008; 10:56:34 >

• 2 daha iyi
  • bencede 2. secenek daha ii ama elf beltin varsa iron belt yerinbe iron necklace alabilirsen daha ii olur gibime geliyo
  • öncelikle yorumlaırnıza teşekkür ediyorum.
    söyle bir acıklama yapamyı düşündüm. 1. seceneğim kafama takılmasının sebebi 64 lvl olduğumdan ex kasıyorum suan 2. secenek ise border ve geleceğe yatırım yaparım diye düşünüyorum.tabiki ilerde 2 seceneğide elde ederim diye düşünüyorum ancak biraz uzun zaman alabilir. bu nedenle önceliği hangisinie vermeliyim.

Manindark arkadaşımın yorumuda güzel aslında ancak in alacak olursam wp+0 kalır onu +1 yapamam. iron belt ve wp+1 ile wp+0 arasındaki farkı IN ye yatırırım. ozaman buda 3.bir secenke meydana getirir.
  • 8 shell set alman mantıksız olur şimdilik önce takı işini halletmelisin
    bu yüzden 2.seçenek daha mantıklı gibi geliyor bana
  • arkadaşım 2. daha iyi
  • galiba herkes 2. secenek diyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.