Azda olsa vestel tüketici düşmanı imajınının anca tozunu sildirmiş oldu
Artık dükkandan rastgele eşya alma dönemi baya azaldı artık yaşlılar bile eşya alırken evlat bak bakim internete fiyatlarına sorunlarına ona göre alalım diyor.
Yeni nesil vestelin vergi dayatması konusunda az çok bilgili.
Ben mesela eve buzdolabı ve çamaşır makinesi alınırken vestel almayın dedim neden diye sordular ileride alıcağınız eşyaların fiyatlarını artmasını istemiyorsanız vestel almayın dedim ve doğal olarak benim tavsiyeme uydular
Direk fiyatı pahalı diyip aldırmayabilirdim ki bişey demezlerdi ama gerçekleri açıkladım
He yalan yok sırf vestelin bu vergi olayına yeni evli arkadaşıma vestel aldırmadım ileride sorun çıkarır diye 5000 TL yi gitti yabancı markaya verdi
Yapıcak bişey yok benim cebime gözünü diken firmaya acımam
Sonuç olarak nerden baksan 8.000 TL vestelin zararına oldu
Benim gibi 100.000 kişi böyle düşünse 8 Milyar TL yapar buda vestele 1 fabrika kapattırır
Yukarıda bi arkadaş bahsetmiş aynı şey turizm içinde geçerli yurt dışına çıkışta ek vergi gelirse 2 katını öder yine yurtdışına gider millet inadına
Yönetim kendine oy verenleri çantada keklik olarak görebilir şu gerçekki diğer yarısıda bunu yemiyor inadına gidiyor. İşin kötü tarafı dini bunların yaşadığı gibi görüp hevesli olanıda dinden soğutuyolar ona üzülüyorum.
Biraz konunun dışına çıktım ama vergiyi meksika hükümeti çıkarmıyor ya
Yanlış bir karar.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme