Şimdi Ara

İthalatcı garanitili telefon

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
234
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlarım ben hb sitesinden ithalatçı garantili S7 EDGE telefonunu almak istiyorum acaba bi sakıncası varmıdır ithalatçı garantili olduğundan ileride sıkıntı vs. gibi durumlar yaşarmıyım?

• BabyStarPlanet B kullanıcısına yanıt
    Sorun çıkmaz ama 200 lira falan fark varsa garantilisi daha mantıklı ucuza bulduysan al yani sadece garantili olursa için rahat eder bozulacağından deil bide s7 edge iyi tel sorun duymadım hic

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: FeatureTechnology

Sorun çıkmaz ama 200 lira falan fark varsa garantilisi daha mantıklı ucuza bulduysan al yani sadece garantili olursa için rahat eder bozulacağından deil bide s7 edge iyi tel sorun duymadım hic

Hayırlı akşamlar hocam alacağım cihaz linkleri bunlar sizce değer mi bide ithalatcı garantili olan modelde 4G uyumlu ibaresi yok acaba sorun nedir yardımcı olabilirmisiniz?

İthalatçı Garanitili Link:http://www.hepsiburada.com/samsung-galaxy-s7-edge-ithalatci-garantili-p-TELCEPSAMS7E3G-B

Samsung Garantili Link :http://www.hepsiburada.com/samsung-galaxy-s7-edge-samsung-turkiye-garantili-p-TELCEPSAMS7E32-B

• Kardeş şimdi gelirini giderini pek bilmiyorum arada 450 liralık fark var bu teli aldığına göre gelir iyi olarak düşünüyorum bence garantiliyi al ha dersen az olanı aliyom bisey olmaz yani sadece için rahatlık durumu var yani teli garantiye giturucegini sanmıyorum gerisi sende içini rahat etmek için 450 lira veribilicek paran varsa al hem garanti olur . Tel aynı tel 4g yazmış yzmamis sorun olmaz tel çoğu teknolojiyi destekleyen bi tel zaten .

• quote:

Kardeş şimdi gelirini giderini pek bilmiyorum arada 450 liralık fark var bu teli aldığına göre gelir iyi olarak düşünüyorum bence garantiliyi al ha dersen az olanı aliyom bisey olmaz yani sadece için rahatlık durumu var yani teli garantiye giturucegini sanmıyorum gerisi sende içini rahat etmek için 450 lira veribilicek paran varsa al hem garanti olur . Tel aynı tel 4g yazmış yzmamis sorun olmaz tel çoğu teknolojiyi destekleyen bi tel zaten .

Birikimle alıyorum hocam 450 tl epey iyi bir miktar benim için dediğiniz gibi garanti konusunda fazla sıkıntı çekmem gibi geliyor yalnız 4G konusunda biraz tedirgin oldum eğer 4G yi destekliyorsa sanırım bunu alacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BabyStarPlanet

quote:

Kardeş şimdi gelirini giderini pek bilmiyorum arada 450 liralık fark var bu teli aldığına göre gelir iyi olarak düşünüyorum bence garantiliyi al ha dersen az olanı aliyom bisey olmaz yani sadece için rahatlık durumu var yani teli garantiye giturucegini sanmıyorum gerisi sende içini rahat etmek için 450 lira veribilicek paran varsa al hem garanti olur . Tel aynı tel 4g yazmış yzmamis sorun olmaz tel çoğu teknolojiyi destekleyen bi tel zaten .

Birikimle alıyorum hocam 450 tl epey iyi bir miktar benim için dediğiniz gibi garanti konusunda fazla sıkıntı çekmem gibi geliyor yalnız 4G konusunda biraz tedirgin oldum eğer 4G yi destekliyorsa sanırım bunu alacağım.

Yani 4g desteklese iyi valla 5 i bile zorlar teknoloji yönünden çok iyi cihaz hiç kuşkun olmasın alcaksan hayırlı olsun

• quote:

quote:

quote:

Yani 4g desteklese iyi valla 5 i bile zorlar teknoloji yönünden çok iyi cihaz hiç kuşkun olmasın alcaksan hayırlı olsun

Hocam ben şundan dolayı şüphelendim benim abd den alınma iphone 5 cihazım vardı cihaz 4g destekliyordu ama telefon türkiyede 4g ağına bağlanamıyordu bundan dolayı şüphelerim vardı yardım ettiğiniz için teşekkür ederim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Valla bu konuda pek fikrim yok ama 4g 4.5g arasında fark vardır heralde 4,5 g lte olarak geçmesi lazım yani belki ip5 lte sini desteklemiyo olabilir . Senn cihaz iyi sen rahat rahat kullan sorun olursa biz buradayız .

• quote:

Valla bu konuda pek fikrim yok ama 4g 4.5g arasında fark vardır heralde 4,5 g lte olarak geçmesi lazım yani belki ip5 lte sini desteklemiyo olabilir . Senn cihaz iyi sen rahat rahat kullan sorun olursa biz buradayız .

Desteğiniz için teşekkür ederim hocam iyi akşamlar hayırlı forumlar.
  • Bütçeniz 2900 TL destekliyorsa Türkiye garantilisini almanızı öneririm. Ama desteklemiyorsa ithalatçı garantilisini alabilirsiniz. Garanti farkı olarak arada 400 TL gibi bir rakam oynamakta. S7 EDGE nin pek kronik sorununu bulamadım internette göz attım ama göremedim. Kronik problem gözükmüyor varsa beni de bilgilendirin. Bu durumda ithalatçı garantiliyi alabilirsiniz.

Telefonlar arasında model numarası farkı vardır buda şu şekilde değişikliğe neden olur. Türkiye'ye gelen güncellemeler belki size sonra gelir belki daha önce gelir bu getirilen ülkenin model numarasına bağlıdır.

S7 EDGE'de 3 farklı model numarası var.

G935 (USA); G935F (Global); G935FD (Southeast Asia).

G935 (USA) içerisinde 5 adet operatör cihazına ayrılmakta.

G935A (AT&T); G935P (Sprint); G935V (Verizon); G935T (T-Mobile); G935R (US Cellular)

Ülkemize gelen resmi ve ithalatçı modeller arasında model farkı olabilir. Ama donanımları USA model hariç birebir aynıdır. Hiç bir farklılık yoktur. Gönül rahatlığıyla almak isterseniz alabilirsiniz.

GArantiyi kim sağlayacak, daha öncebu firmanın garantisinde sorun yaşayanlar varmı varsa hangi sıklıkta vs gibi konuları iyice araştırın... Sonrasında 400 tl ucuza maletmek için çok daha fazlasından olmayın... TEknolojide biraz şansişidir. Telefonda kronik sorun olmayabilir bu demek değildirki aldıgınız cihaz tamamen sorunsuz bircihaz olacak. o yüzden bu kısmı iyice araştırmanızı tavsiye ederim.
  • MoRTaLSouL kullanıcısına yanıt
    Hocam yani 4G çalıştırmama gibi bir sorun yaşamam değil mi İphone 5 deki sorun gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: oskurrr

GArantiyi kim sağlayacak, daha öncebu firmanın garantisinde sorun yaşayanlar varmı varsa hangi sıklıkta vs gibi konuları iyice araştırın... Sonrasında 400 tl ucuza maletmek için çok daha fazlasından olmayın... TEknolojide biraz şansişidir. Telefonda kronik sorun olmayabilir bu demek değildirki aldıgınız cihaz tamamen sorunsuz bircihaz olacak. o yüzden bu kısmı iyice araştırmanızı tavsiye ederim.

Teşekkürler bu konuya dikkat edeceğim
  • quote:

Hocam yani 4G çalıştırmama gibi bir sorun yaşamam değil mi İphone 5 deki sorun gibi

Hayır yaşamazsınız. Tabii cihaz elinize geçince operatörünüze göre 4G aktif etmek için mesaj göndermeniz gerekecek ondan sonra 4g aktif olur ve kullanabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MoRTaLSouL

quote:

Hayır yaşamazsınız. Tabii cihaz elinize geçince operatörünüze göre 4G aktif etmek için mesaj göndermeniz gerekecek ondan sonra 4g aktif olur ve kullanabilirsiniz.

Çok teşekkür ederim bir an tereddüt yaşadım 4G uyumlu yazmamışlar sanırım satış politikasından dolayı böyle yapıyorlar.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: MoRTaLSouL

quote:

Çok teşekkür ederim bir an tereddüt yaşadım 4G uyumlu yazmamışlar sanırım satış politikasından dolayı böyle yapıyorlar.

Ürün açıklaması kısmından aşağı doğru inip ürün özellikleri tablosunda bulabilirsiniz.
     İthalatcı garanitili telefon

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.