Bildirim
İtiraf etti eleman ne yapabilirsin ki (QQ)
Kioxia EXCERIA microSD 64 GB Hafıza Kartı, UHS1 R100 : Amazon.com.tr: Bilgisayar
https://www.amazon.com.tr/dp/B088X252DK
4 yıl önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
aninima ney lan ilk defa duyuyorum :^D -
quote:
Orijinalden alıntı: Dream for a Requiem
Miss Fortune alsaydın boyle olmazdı
uza kardeşim hadi. -
-
quote:
Orijinalden alıntı: Genius
quote:
Orijinalden alıntı: Schtroumpf
Ne ara 1 kişiyi kestim ne ara öldüm onu bile bilmiyorum. Dakika 5'den beri sürekli Tekrar bağlanılıyor ekranında oynadık takım olarak. Arkadaşlar bu terbiyesiz herife ne yapabilirsin ki. Report ettim ama hiçbir sonuç alamayacağımı biliyorum.
kardeş o ekranı nasıl eski haline getirdin yoksa ss mi eski
nick mesaj ultra uyumsuzluğu.
-
geçmiş olsun
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: -Reikokuna
quote:
quote:
Ne ara 1 kişiyi kestim ne ara öldüm onu bile bilmiyorum. Dakika 5'den beri sürekli Tekrar bağlanılıyor ekranında oynadık takım olarak. Arkadaşlar bu terbiyesiz herife ne yapabilirsin ki. Report ettim ama hiçbir sonuç alamayacağımı biliyorum.
nick mesaj ultra uyumsuzluğu.
Haha
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
quote:
Ranked'larda yeni HUD kapalı.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Fasmodey
quote:
quote:
Ranked'larda yeni HUD kapalı.
saol kardeşim bilgilendirdiğin için daha ranked'e girmediğim için haberim yoktu
-
Adam dalga geçmiş ne banı. Dalga geçmemişse bile dalga geçtim der kurtulur. Rito kime ban atmış şimdiye kadar. -
quote:
Sen yeni hesap mı açtın lan velet. Cevap vermedin diğer konuda yazdıklarıma çok üzüldüm :( Neyse hadi yine iyisin 2. Blockladığım kişide sensin ;)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
hahahaha bunada blok
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X