Şimdi Ara

İtopya / Sinerji / İnventus Bir Pc Kasası Alacak Olsanız Hangisini Tercih Edersiniz? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.028
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ben yıllardır sistemlerimi İnventus’tan alırım,olası donanım uyumsuzluğu için de stres testi yaptırtırım 1 gün,kargo-montaj-boş kutuların gönderilmesi vs hiç sorun yaşamadım...Ama tekil şeylerde monitör vs istediğim varsa Amazon türkiye tek geçerim,iadede bu kadar rahat bir firma olamaz...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Inside the nature

İncehesap ve inventus'u tercih ettim daha önce.

Incehesap - şubat ayında geçen sene tercih ettim 13. gün de ürün elime ulaştı, kasa ayağı kırılmıştı ve yeni kasa ayağı yolladılar.

Inventus - 4 ay önce tercih ettik 3. iş gününde sistem geldi ve sorunsuzdu, iyi paketlenmişti özenliydi, hiçbir eksik yoktu.

Tecrübelerimi yazayım dedim :)

İnventus'dan hangi hazır sistemi aldınız. Ne zaman girsem sitelerinde hazır sistem olarak 2-3 seçenek dışında hiçbir sistem yok. Çeşit çok az.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • programmer_onur kullanıcısına yanıt

Modüler sistem İNVENTUS Elraenn PARVA,

Bu modeli modifiye edip almıştım hocam arkadaşım için.

İtopya / Sinerji / İnventus Bir Pc Kasası Alacak Olsanız Hangisini Tercih Edersiniz?
  • Sinerjiden uzak durmanı öneririm. Aldığım ssd arızalı çıktı, ne iade aldır ne de değişim yaptılar. Tüketici mahkemesine başvurdum 6 ay önce hala cevap gelmesini bekliyorum

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.