Bildirim
İtouch'ın içine flac atamıyorum
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
Audio
Frequency response: 20Hz to 20,000Hz
Audio formats supported: AAC (8 to 320 Kbps), Protected AAC (from iTunes Store), MP3 (8 to 320 Kbps), MP3 VBR, Audible (formats 2, 3, and 4), Apple Lossless, AIFF, and WAV -
Ben flac formatındaki dosyaların desteklediğini bir çok yazıda okumuştum hatta daha kaliteli müzik dinlemek istiyorsan flac dosyalarını atacaksın ipoduna gibi bir cümleydi bir arkadaşımız söylemişti tam hatırlamıyorum ama nasıl atabilirim peki 320kb müzikleri ipoda? -
iPod, Alac uzantılı Apple Lossless Audio Codec dosyalarını kullanır. İmzamda ''Sony Mp3 çalarlarınız için...'' adlı rehberde kullanılan dbpower programını ve Flac, Alac için gereken plug-in'leri yüklemelisin. Çevirmeden önceki yerde Alac seçmelisin ki Alac'a çevirilsin
Ayrıca PM attım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Figure -- 12 Aralık 2009; 13:47:38 > -
Çok teşekkürler hocam ben anlamadım bu iTouch'ı müzikleri ilk dinlediğimde bittim sesine ama şimdi sanki müzikde birşeyler eksikmiş gibi geliyor daha kaliteliye yönelmemin sebebi bu zaten sesler dozajı yavaş yavaş artırıyo alet bundan sonrasında ne yapacağım hiç bilmiyorum:)) -
Apple lossless veya waw dosyalarına yönelmelisin, kayıpsız şarkılara -
dbpoweramp music converter kullanarak flac dosyalarını apple lossless yada istedigin bir formata cevirebilir ve itunes e atabilirsin.Bu sekilde kullanıyor bircok kisi.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X