Şimdi Ara

İttifak Menüsü(Logo, Resim, Renkli Yazı Vs.) Sayaç Ekleme de var..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
59.113
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

1. İttifağımıza Bir logo belirliyoruz.
    2.www.imageshack.us adresine girip "Gözat"a tıklıyoruz.
    3. Logoyu gösterip. "Host It"e tıklıyoruz.
    4. Çıkan Adreslerden "Direct Link to Image" yazanı Kopyalıyoruz.
    5. İttifaklar/İttifağı Yönet'e giriyoruz. Sayfanın en Altında "İttifak Logosu" yazan yere Kopyaladığımız Adresi Yapıştırıp kaydediyoruz.

- Büyük Yazı -

quote:

[fs]#Numara[/fs]Yazı[/f]

Not : Yazının Büyüklüğünü Internet Explorer ile Göremezsiniz.
    FireFox, Opera Vb. tarayıcalarla görülebilir.

- İtalik(Yan) Yazı -

quote:

Yazı

- Renkli Yazı -

quote:

[fc]#Renk Kodu[/fc]Yazı[/f]

Renk Kodları
    Alternatif Link

- Resim Ekleme -

quote:

[simage]Adres[/simage]

Not:www.imageshack.us'a resim eklediten sonra çıkan adreslerdeki "Direct Link to Image" yazanı buraya kopyalayın.

Öncelikle bu konuyu daha önce de açmıştım.Ama yeni gelen arkadaşların hepsi "Arama" yapmadan direk konu açıyor.Bunu önlemek için yeniden konu açtım.Ogame forumundakine benzer renkli bişeyler yapmaya çalıştım.Umarım güzel bir çalışma olmuştur.Saygılarımla...

- Sayaç Ekleme -

Uzun bir araştırmanın sonunda deneme/yanılma yoluyla nasıl yapılacağını buldum.Aşağıdaki resimlere bakarak nasıl olacağını anlarsınız zatenBu siteyi tercih etmemin nedeni bu site sizin için ayrı bir dosya oluşturuyor ve tüm kodu yazmadan da kolaylıkla oraya ulaşılabiliyor.En önemli özelliği ise sayaç istatistiklerini resim formatında size sunuyor.Çok kullanışlı bir yer.Tavsiye ederim
    Sayacı alacağımız adres:

Öncelikle bir sayaç tipi seçiyoruz.

Sonra bilgilerimizi giriyoruz.Eksiksiz.

Çıkan koddaki yeri kopyalıyoruz.

Sonra kopyaladığımız yeri ittifak sayfasında [simage][/simage] tagları arasına koyuyoruz.İşte bu kadar.

Ogame forumundan alınmıştır.(Sayaç hariç)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi levoking -- 25 Nisan 2006; 22:07:42 >

• güzel olmuş eline sağlık
  • kardeş eline saglık,güzel olmuşbunu üst konu yapsalarda artık her yeni baslayana anlatmaktan kurtulsak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ©em -- 31 Mart 2006; 22:49:34 >
  • Sayfaya nasıl sayaç koyacağımızı araştırıyorum.Bulursam onu da eklerim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ©em

kardeş eline saglık,güzel olmuşbunu üst konu yapsalarda artık her yeni baslayana anlatmaktan kurtulsak.

olm bı ıyılık yapıyon madem adam gıbı ıyılık yap sorunca anlat olmazsın ya

• quote:

Orjinalden alıntı: nihat-kahveci

quote:

Orjinalden alıntı: ©em

kardeş eline saglık,güzel olmuşbunu üst konu yapsalarda artık her yeni baslayana anlatmaktan kurtulsak.

olm bı ıyılık yapıyon madem adam gıbı ıyılık yap sorunca anlat olmazsın ya

ne diyon birader sen,fazlasıyla anlatıyoz zaten,biz forum kirlenmesin diye uğraşıyoz,aynı sorudan 100 kere sorulmuş cevaplamışız,gir aramaya ara bul,yok bulamazsan o zaman gel yardımcı olmaya calışalım.öle ban falan deyipte adamın asabını bozma

• TÜM BİLGİLER İÇİN SAOL AMA SAYAÇ OLAYI BİRAZ KARIŞMIŞ GALİBA RESİMLER GÖRÜNMÜO BİDE ADRESİ GÖREMEDİM ONLARI Bİ DÜZELTİRSEN İYİ OLUR......!

.....................................................................................................................
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: scarface2323

TÜM BİLGİLER İÇİN SAOL AMA SAYAÇ OLAYI BİRAZ KARIŞMIŞ GALİBA RESİMLER GÖRÜNMÜO BİDE ADRESİ GÖREMEDİM ONLARI Bİ DÜZELTİRSEN İYİ OLUR......!

.....................................................................................................................

tıkla 1

tıkla 2

arkadaşım bu linkler sayaç sağlayıcaların linkleri,tıkla birine üye ol,sonra ordan verilen linki ittifak sayfasında [simage][/simage] tagları arasına yapıştır.

• O dediklerinin çoğu sayıyı veritabanında saklıyor ve sayılar otomatik geliyor.Benim dediğimde ise sayılar resim formatında saklanıyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: okan23

O dediklerinin çoğu sayıyı veritabanında saklıyor ve sayılar otomatik geliyor.Benim dediğimde ise sayılar resim formatında saklanıyor.

kardeş o zaman şu dediklerinin linkini verde şu konu kapansın sabahtan beri bununla uğraşıyozaslında bende koymuştum bizim ittifağınkine ama şimdi linkini hatırlamıyorum(sonradan kaldırdık),bunları rasgele arayıp koydum
  • sağol kardes başardım sonunda...

..................................
  • iyi de üye olurken hangi adresi vercez
  • img aralarına koyuyorum "error counter" gibi bişey çıkıyo
  • quote:

- İttifak Logosu -

1. İttifağımıza Bir logo belirliyoruz.
    2.www.imageshack.us adresine girip "Gözat"a tıklıyoruz.
    3. Logoyu gösterip. "Host It"e tıklıyoruz.
    4. Çıkan Adreslerden "Direct Link to Image" yazanı Kopyalıyoruz.
    5. İttifaklar/İttifağı Yönet'e giriyoruz. Sayfanın en Altında "İttifak Logosu" yazan yere Kopyaladığımız Adresi Yapıştırıp kaydediyoruz.

- Büyük Yazı -

quote:

[fs]#Numara[/fs]Yazı[/f]

Not : Yazının Büyüklüğünü Internet Explorer ile Göremezsiniz.
    FireFox, Opera Vb. tarayıcalarla görülebilir.

- İtalik(Yan) Yazı -

quote:

Yazı

- Renkli Yazı -

quote:

[fc]#Renk Kodu[/fc]Yazı[/f]

Renk Kodları
    Alternatif Link

- Resim Ekleme -

quote:

[simage]Adres[/simage]

Not:www.imageshack.us'a resim eklediten sonra çıkan adreslerdeki "Direct Link to Image" yazanı buraya kopyalayın.

Öncelikle bu konuyu daha önce de açmıştım.Ama yeni gelen arkadaşların hepsi "Arama" yapmadan direk konu açıyor.Bunu önlemek için yeniden konu açtım.Ogame forumundakine benzer renkli bişeyler yapmaya çalıştım.Umarım güzel bir çalışma olmuştur.Saygılarımla...

- Sayaç Ekleme -

Uzun bir araştırmanın sonunda deneme/yanılma yoluyla nasıl yapılacağını buldum.Aşağıdaki resimlere bakarak nasıl olacağını anlarsınız zatenBu siteyi tercih etmemin nedeni bu site sizin için ayrı bir dosya oluşturuyor ve tüm kodu yazmadan da kolaylıkla oraya ulaşılabiliyor.En önemli özelliği ise sayaç istatistiklerini resim formatında size sunuyor.Çok kullanışlı bir yer.Tavsiye ederim
    Sayacı alacağımız adres:

Öncelikle bir sayaç tipi seçiyoruz.

Sonra bilgilerimizi giriyoruz.Eksiksiz.

Çıkan koddaki yeri kopyalıyoruz.

Sonra kopyaladığımız yeri ittifak sayfasında [simage][/simage] tagları arasına koyuyoruz.İşte bu kadar.

Arkadaşlar konu ile ilgili linke tıklayın ve bakın.Oyunun forum sayfasından.Lütfen insanların emeğine saygı gösterelim

http://board.ogame.com.tr/thread.php?threadid=77645

• quote:

sırf post kasmak için yazıyı okumuyosunuz
  • quote:

quote:

sırf post kasmak için yazıyı okumuyosunuz

Burda senin yazının altına eklemen gereken tek şey Ogame forumundan alıntıdır diyecektin.Aynı diğer forumlarda yazanların yaptığı gibi.Ayrıca demişsin ki :Ogame forumundakine benzer renkli bişeyler yapmaya çalıştım.Tabi ki yapabilirsin ama dediğim gibi not düşmelisin.
    Yanlış anlama amacım seni eliştirip küçük düşürmek de değil ama dikkatli ol bu suç teşkil eder.Yine de birşeyler yapıyor ve insanlara yardımcı olmaya çalışıyorsun bu da güzel birşey.
    Amacım da kesinnlikle dediğin gibi post kasmak değil.Bunu okuyup da bana hak vermeyecek çıkmaz sanırım.Çünkü haklı olduğuma inanıyorum.
    Sana kolay gelsin diyorum ve bence dediğim gibi not düş.

• editledim
  • quote:

editledim

• yaa bu linkten daha kolay sayaç alınıyo üyeliğe gerek yok http://www.rightstats.com/ecsignup.htm

bu arada eline sağlık
  • eline saglık cok guzel olmus
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.