Merhabalar. İTÜ Bilgisayar Mühendisliğinde hazırlık okuyorum. Üniversiteyi bitirip yazılımla ilgilenmeyi düşünüyorum. Forumlarda da diplomanın bir kağıt parçası olduğu ve boşuna zaman kaybı olduğu söyleniyor. Üniversitede de dersler yorucu. Üniversiteyi bırakıp kendimi mi geliştirmeliyim? |
İTÜ Bilgisayar mühendisliğini bırakmak
-
-
kesinlikle bırakmalısın
-
Yine de diploma lazım sanki ya -
Sen açıktan oku bu bölümü Ahmet yesevide -
Peki kendimi nasıl geliştirebilirim üniversiteyi bırakınca. Dersleri aynı kalitede kendim de öğrenebilir miyim? Bir de diploma iş hayatında etkisiz sanırım değil mi?
-
yani öyle demek istiyorsun, yanlış anlamıyorsam
Alıntı
metni:forumdaki hocaların>İTÜ'deki hocaların -
Ahmet yesevi ne alaka abi.
-
Bu kadar kişi bunu diyorsa bir bildikleri vardır herhalde ne biliyim.
-
up
-
inşallah trolldür
-
Forumları okudunuz mu? Çoğu kişi üniversite okuyana kadar kendini geliştir diyor. Diploma çoğu yerde sorulmuyor diyorlar. Yani tabi benim hayat tecrübem olmadığı için bir şey diyemiyorum. Ailemin de yanılma payını düşünüyorum.
-
Konu trol herhalde de
Big mistake olur.
Detaya girmiyorum çok iş -
Abi troll değil çünkü benim hayat tecrübem yok. Ayrıca ben saf insanım dolduruluşa kolay gelirim ondan soruyorum burada.
-
He bırak da gör gününü. -
Hocam kısaca üniye devam edin.
Kendini geliştirme olayı iyice mide bulandırıcı hale geldi zaten
Dersler zorlayacak ki gelişme olsun.
-
Diplomanın faydasını görecek miyim?
-
Hocam iş alımlarında zaten x, y bölümü mezunu diye şart yazıyor. (Hadi şart olmasın en azından tercih sebebidir)
İTÜ mezunu.ve bilg. müh. mezunu kombosu sizi zaten mutlu edecek
-
Peki, teşekkürler cevap için.
-
Sakın böyle bir hata yapma, sakın sakın! -
quote:
Orijinalden alıntı: Trapmpet88Diplomanın faydasını görecek miyim?
https://www.linkedin.com/jobs/view/3040839094/
Bu ilana diploma olmadan nasıl başvurmayı düşünüyorsun. Elbette faydasını göreceksin.
Ben yarı zamanlı çalışıyorum diplomam olmadığı için tam zamanlıya geçemiyorum. Mezun olunca geçeceğim.
yani öyle demek istiyorsun, yanlış anlamıyorsam
|
kesinlikle bırakmalısın |
Konu troll degilse cevapliyorum(bu aralar troll bolluğu var) kendini geliştirme saçmalıği üniversite sinavinda istedigi sonucu alamayanlarin uydurdugu bir sey. Aldiginiz her ders onemli olmasa da iyi bir universitede okumanin size katacagi seyleri kurstan ordan burdan alamazsiniz. Şu an fazla acik oldugu icin alaylilar is bulabilir bu sizinle birebir ayni isi yapacaklari anlamina gelmiyor, ileride yeterli mezun cikinca ne olacak? Okulunuzu okumaya bakin zaten zaman geçtikçe aldiginiz dersler sizi bir yere sürükler kendinize en uygun alana kayarsiniz. İyi forumlar
|
Hocam kısaca üniye devam edin. Kendini geliştirme olayı iyice mide bulandırıcı hale geldi zaten Dersler zorlayacak ki gelişme olsun. |
Su uni okumadan is yapiyorumdaki isler ile senin uniden mezun olunca yapacagin isler ayni isler degil. Bolum sarmadi yeni bolum icin yatay gecise baksan anlasilabilir belki ama o tarz unisiz de oluyor seyleri safsatadan ibaret, bu tarz kritik konularda tavsiye almaniz gereken insanlar hocalariniz/eski mezunlariniz gibi kendinize denk insanlar sadece
|
Trol bu ya. Bu zekayla oraya girmis olamaz. |
Benzer içerikler
- en iyi vakıf üniversiteleri
- itü ekonomi ekşi
- eskişehir"deki en iyi dershaneler
- dershaneden kayıt sildirme yönetmeliği
- diş hekimliğinden tıpa geçiş şartları
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X