Şimdi Ara

İTÜ'de WoW oynayan biri bana yardım etsin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
878
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Gümüşsuyu erkek yurdunda kalıyorum yaz okulu için...Ventrilo'ya giremiyorum bitürlü...bilen varsa nası giriceğim konusunda çok memnun olurum

şimdiden teşekkürler

• Gümüşsuyu yurdunda internet mi var artık? Eskiden sıcak su bile olmazdı yahu.
  • yurtnet bildiim kadarıyla ventrilo hatta nerdeyse skype a ve benzeri programlara izin vermio ama ben skype ın ayarlarından gelişi güzel bi port numarası sallayarak bağlanabildim sorunsuz çalışıo belki ventriloda da ööle bişi işe yarar dene bi.
  • Vent 3.xxx li versiyonlara geçtiğinden beri port sorunları yüzünden kullanılamıyor itüde. Forumlarda gördüğüm kadarıyla başka üniversite bağlantılarında da var aynı sorun. Portların bloklanması yüzünden oluyor anladığım kadarıyla. Geçen sene başında bilgi işleme gidip konuşmuştum. Dilekçe yaz şu port numarası açılsın diye ver dediler. Dilekçenin kabul olması içni eğitim sebepli olması gerekli filan dediler. Bi bahane bulabilirsin ventrilo için.. Sonuçta tüm dünyadaki en yaygın toplu konuşma programı. Ancak sadece 1 port numarasını açabiliyorlar sanırım. Sen yine de gidip bilgi işlemle bi konuş ventrilo için genel bir çözüm bulunabiliyorsa tüm okul faydalansın. Tüm portların bloklanması komple saçmalık zaten.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.