< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
İTÜ Deniz Ulaştırma ve İşletme Mühendisliği (2. sayfa)
Apera MT23 Xiaomi ile Uyumlu 67W Turbo Hızlı Şarj Aleti Kablo Dahil Yarım Saatte Doldurur : Amazon.com.tr: Elektronik
https://www.amazon.com.tr/dp/B0DBW14ZJV
13 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
4K dolar maaş alırsam kim takar yalnızlığı hocam zaten yılda 2 ay ücretli izni var bana yeter. Büyük ihtimalle denizcilik sektörüne gidicem
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Denizcilik sektörü en leş sektörlerden birisi 12. Sınıftayken çok kararsız kalmıştım sonra vazgeçmiştim maaşını alamayan yüzlerce çalışan var çalıştığın kişiler hep problemli kişiler mental sağlık yoksa napayım 4k doları 4k dolar inanılmaz bı para değil
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam.
İnanılmaz bi para.
garson maaşı
-
Silikon Vadisi yeni mezun maaşları senelik $190.000'a dayanıyor. Üstelik gelir vergisi %0.
Daha üst pozisyonlarda yıllık maaşlar milyon dolarlara çıkıyor.
-
Tr icin soylemistim
Bu bilgi doğru mu? Eskiden 120.000 $ maaştan ayrıldım oradan diye insanlar video atıyordu sen 190 diyorsun.
-
Daha üst pozisyonlarda var fazla veri bulunmadığı için eklemedim. $120.000 kısmen doğru stock ve bonusları saymazsak.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4h062020 -- 7 Şubat 2022; 22:18:17 >
-
Hocam valla bilemiyorum her işin bir zorluğu var ve her sektör tr de leş neredeyse. Ayrıca yurt dışına çıkmak için gayet güzel bir meslek
Gemi kaptanlığı da o kadar çok para vsr ki anlatamam. Arkadaşım katü de okuyor.. Ama gemi de mktordan sorimlu olunmaz. En kötü işi bunlar yapar. Ya kaptan ol ya gemicci olma.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ABD'de bilişim endüstrisi için yıllık 100k gelir çok değil. Silikon vadisinde 120k'yı rahat aşıyorlardır.
-
-
Vay hocam saygılar. Dh de yks bölümünde duim isteyen yok sanıyordum. Umarım kazanıp aynı sınıfta oluruz İTÜ de
Bölüm hakkında baya bi araştırma yaptım ayrıca hocam sorunuz varsa sorun ya da ben size sorayım
evet hocam bende pek göremedim duim isteyen çevremdeki 2-3 kişi kaptan olunca ister istemez benim de odağım buraya kaydı itü duimde okuyan yakınım olduğu için biraz da şanslıyım. Umarım hocam seneye aynı fakültede oluruz bir sorum olursa pm atarım
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X