Şimdi Ara

İTÜ EEF hoca seçimi (eefciler gelsin) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
686
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

kaç ders oluyor 1 dönemde

• Olabilir hocam hiç belli olmaz Kıbrıs tayfada sınıfta kalan çok olduysa bu dönemki dersleri bile birleştirebilirler hatta.

• Panzer1437 kullanıcısına yanıt

Biyoteknoloji ve discrete bu dönem açılmamış bahar dönemi açılıyor onlar ama açadabilirler son güne kadar belli olmaz. Kompleks fonksiyon aslında en mantıklısı ama bir yandan en zoru biraz onu tartacaksın. Modern fizik bizden uzak olsun aman hocam. Fundamentals of biology de çok gereksiz bir ders he çok kek olabilir belki ama hiç gerek yok konularda prokaryot ökaryot falan vardı. Yani ya zaten bu dönem program zor diyip malzeme dersi alacaksın ilgini de çekiyorsa ya da kompleks. Bu arada canın discrete veya üstte yazmışsın biyoteknoloji istiyorsa bu dönem üstten önşartsız EEE311E kodlu Python dersini al diğer derslerle bir bağlantısı yok diğer dönem o ikisini alabilirsin.

• Kompany K kullanıcısına yanıt
    Kıbrıs tayfaya atanan hocalar baya düşük not veren hocalarmış hocam. Hoca metreden baktım şimdi durum vasat gibi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    Introduction to optics nasıl hocam? Alınır mı?

• yardımiçinaçtımhessabı Y kullanıcısına yanıt
    Sanırım 7 veya 8

İşte tek hoca olmasının o kötü yanı var ben de niye deccal hocalar azınlıkta diyordum Kıbrıs tayfaya musallat olsun diye yollamışız 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

fazlaymış baya  

Hazır olsunlar hocam gıprıs tayfa ağırdır 40 kişi sınıfta 30 ff verilir kalanı da dd ile geçecektir 😎

Hocam inan hiç bakmadığım tek ders o ama çok dolu bir ders olduğunu sanmıyorum. Elektromanyetik teori dersinde işe yarar belki ama onu da çok sanmıyorum. Yarın bir bakarım ben de içeriğine. Optik labının hocası iyiydi aslında yüksek lisans istiyorsan ona yapışabilirsin aslında ama bu derse de gerek yok onun için gerçi. Vallahi benim beyin yandı hoca bakmaktan yarın bir bakacağım bu derse de.

Hocam statik veya dinamik alınır mı düşünceleriniz neler

Kıbrıs yatay geçiş perileri

Hocam ne yatay geçişi be. Biz buradan başladık buradan çıkamayız tanrı yardımcımız olsun vallahi

Hocam o seçmelideki diğer 3 dersi de tercih ederim bizim bölümle hiç ortak yanı olmayan 2 ders hele statik offff aman aman. Kek ders olsun diye alıcam diyorsanız yarı havuz dersi olduğu için belki olabilir ama yine de sanmıyorum kek ders olacağını yani alınmaz bence.

• Bu arada biz niye buradan konuşuyoruz zaten görünüre göre başka EEF ci yok özelden konuşalım hocam valla bize sinir oldular bence haklı olarak.

Hocam biraz tarttım düzdüm sizin de tavsiyeleriniz doğrultusunda data structure ve malzeme bilimi alacağım. Sadece engineering drawing biraz hala soru işareti bende çok merak ediyordum öğrenmeyi onu araştıracağım. Birkaç güne karar vermiş olurum. Çok sağ olun yardımlarınız için cansınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Panzer1437 -- 12 Eylül 2024; 23:11:16 >

Ne demek hocam her zaman   

Ali Bahadır çok iyi adamdır. Dersten bırakmaz mağdur etmez. Ama hoca olarak pek bir şey öğretmez. Muhabbet gibi gecer ders. Konuyu daha derin öğreneyim. Derseniz başka hocadan alın. Ama mümkünse Ali Bahadirdan en az 1 ders alın. Data da gayet güzel ders eef için alın derim

Arkadaşım aldı ama çok memnun kalmadı. Çizim bildiği halde BA mi gelmiş ne ona sinirlenmişti sanırım. Hoca kaynaklı olabilir

• hvl00 kullanıcısına yanıt

Teşekkürler hocam bilgi için data alacağım kesin zaten hocalara biraz daha bakarım.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.