Şimdi Ara

İTÜ EKONOMİ’Yİ NASIL BİLİRSİNİZ?? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
1
Favori
4.322
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • sırasıyla itü ekonomi, bilkent ve boun iktisatın programları
    www.sis.itu.edu.tr
    Ekonomi (%100 Ýngilizce) Ders Planý
    http://www.sis.itu.edu.tr/tr/dersplan/plan/ECNE/201810.html
    econ.boun.edu.tr
    Curriculum | Department of Economics
    https://econ.boun.edu.tr/node/2470/description-program/curriculum

şu 3 linke bakınca boun bilkentin programları çok benzer ve oldukça özgürken itüninki daha kısıtlayıcı olmuş çok fazla zorunlu ders var. öğretim kadrosuna baktım bence harika bir kadrosu da yok. itüde başka bir iibf fakültesi olmamasının sıkıntısını çekmişler. ne sosyal bilimler nosyonu kazanırsın ne de işletme nosyonu kazanırsın gibi geliyor. ben olsam başka bir bölüm bulmaya çalışırdım.

• Erasmus konusunda okullar nereyle anlaştıysa oraya gitme hakkın olur. Ünilerin int sayfasında anlaşmalı oldukları okullar vardır

Hangi üni yurtdışına yerleştiriyormuş merak ettim. Üniversite denilen kurumların birilerini bir yere yerleştirme amacı yok ki hele devlet ünilerinin hiç hiç yok. Belki bilkent, koçta cok parlak bir ögrenciysen yurtdışı bağlantılı hocaların referansın olur.."

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam siralamaya cok bakmayin ya boun ut 2018de 14k, odtu iktisat 8.6 itu de bu sene hak ettigi yere gelir

• Liseliler yine ismine aldanıp mükemmel diyor ama kimsenin bölümden fakülteden haberi yok. Yukarıdaki arkadaşları eksik yanları açıklamış.

İyi düşünmek gerek. Oturmuş bir bölüm değil fazla mezunu yok, ekonomi ve İİBF bölümleri zaten sıkıntılı bir alan Türkiye için. Boğaziçi, Bilkent, Koc, Sabancı ve ODTÜ mezunları ile rekabet edeceğinizi düşünürsek bu okulların hiçbirinden bir avantajı yok.

• İtü mezunu olmanın Koç, Sabancı, Bilkent vs mezunu olmak karşısında dezavantaj olacağını düşünüyorum. 2. Veya 3.segmentte. he ama kendini geliştirirsin edersin iyi yere gelebilirsin, nedrn olmasın.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.