Şimdi Ara

İTÜ Elektrik ve İTÜ Makina (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
60
Cevap
2
Favori
1.788
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • elektrik de makina kadar zor bi bölüm değii mi ki ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben olsaydım makinaya giderdim ama puanıma göre şu anda elektrik gelsin diye dua ediyorum.
    ben17380
    elektrik17100
  • konustugum cogu kisi hem iş imkanı hem de mezun sayısının azlığı dolayısıyle elektrik secmemi soyledi . Makina da dusunuyodum yani iyice karıstı kafam

• bir de sunu merak ediyorum elektrik elektronikte okuyanlar da birkac ders fazladan alıp elektrik muhendisi kadar olabiliyo diye duymustum . Bu mezun sayısının azlığı avantajını ortadan kaldırmaz mı yanlış mı biliyorum ?

• quote:

Orijinalden alıntı: mR.760

bir de sunu merak ediyorum elektrik elektronikte okuyanlar da birkac ders fazladan alıp elektrik muhendisi kadar olabiliyo diye duymustum . Bu mezun sayısının azlığı avantajını ortadan kaldırmaz mı yanlış mı biliyorum ?

doğru düşünüyorsun.elektrik-elektronik mezunları 2 mühendis birden olmuyorlar.ya elektriği seçiyorlar ya da elektroniği.yukarıda bir arkadaşın dediği gibi ülkemizde elektrik sektörü elektronikten daha iyi olduğu için elektrik-elektronikçiler genellikle elektrik alanında çalışıyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hmsk -- 31 Temmuz 2012; 17:50:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hmsk

quote:

bir de sunu merak ediyorum elektrik elektronikte okuyanlar da birkac ders fazladan alıp elektrik muhendisi kadar olabiliyo diye duymustum . Bu mezun sayısının azlığı avantajını ortadan kaldırmaz mı yanlış mı biliyorum ?

doğru düşünüyorsun.elektrik-elektronik mezunları 2 mühendis birden olmuyorlar.ya elektriği seçiyorlar ya da elektroniği.yukarıda bir arkadaşın dediği gibi ülkemizde elektrik sektörü elektronikten daha iyi olduğu için elektrik-elektronikçiler genellikle elektrik alanında çalışıyorlar.

e yani o zaman en büyük avantajı ortadan kalkıyo yani ?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hmsk

quote:

e yani o zaman en büyük avantajı ortadan kalkıyo yani ?

elektrik mühendisliğinin en büyük avantajı kpss avantajıydı zaten o da kalkınca öyle büyük bir avantajı kalmadı.iyi bir bölüm elektrik mühendisliği ama çok avantajlı bölüm diyemeyiz makina inşaat bilgisayara göre kıyaslarsak.mezun sayısının çokluğu her bölüm için sıkıntı şu anda ona bir çözüm bulamayız artık o yüzden ilgi alanları ve iş imkanları doğrultusunda tercih yapılmalı.

• b.k yoluna gidiyoruz iyice hadi bakalım

• Ben sana ne demiştim?
  • ikiside iyi bolum ben itü makına derdım oyle yok cok mezun varmıs yokmus onlara takılmayın ıtu makınadan adapazarı ford abaya gıren olmustu duyumunu almıstım ıkısıde ıyı bolum hangısıne yatkınsan ona gıt
  • quote:

Orijinalden alıntı: sonics093

Ben sana ne demiştim?

ne demiştin müdür

• quote:

quote:

Ben sana ne demiştim?

ne demiştin müdür

Elektrikle ilgili bilgi almak istersen özelden yardımcı olabilirim.Ama şimdi değil gece 11-12 gibi. sana birkaç yazı atayım istersen.
  • quote:

quote:

quote:

Ben sana ne demiştim?

ne demiştin müdür

Elektrikle ilgili bilgi almak istersen özelden yardımcı olabilirim.Ama şimdi değil gece 11-12 gibi. sana birkaç yazı atayım istersen.

cok iyi olur tesekkur ederim atıcam gece mesaj

• quote:

quote:

quote:

Ben sana ne demiştim?

ne demiştin müdür

Banada atabilirsen sevinirim reis

• quote:

quote:

quote:

Ben sana ne demiştim?

ne demiştin müdür

bana da atarsan sevinirim :)

Bende itü elektrik yazdım sıralamam 15360. hem ing hem %30 unu yazdım ama %30 gelir heralde tercihide verdim okula zaten. Büyük ihtimal seneye ordayım yani

• İTÜ Makina kesinlikle. Bu arada ben İTÜ imalattayım
  • quote:

Orijinalden alıntı: 10Kolik10

İTÜ Makina kesinlikle. Bu arada ben İTÜ imalattayım

niye?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cem444

quote:

niye?

niye diye sorarlar adama
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Cem444

quote:

niye?

niye diye sorarlar adama

imalat da makine fakültesinde de ondan kendi fakültesini tutuyor adam işte
    bu arada yıldız teknik makine mezunu biriyle konuştum.Kendi bölümünde baya bi kişi sonradan elektrik bölümünde okumadığı için pişman olduğunu söyledi.elektrik müh. iş imkanı ve parası makineden biraz daha iyi dedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murettep -- 31 Temmuz 2012; 22:26:36 >

• @murettep

teşekkür ederim bilgilendirme için
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.