Şimdi Ara

Itü elektronik haberleşme itü bilgisayar (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
449
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ingilizcesi yukari turkcesi asagi gider ama fazla fark etmez cunku ehm bu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sıralamam 9050. okul birinciliği var sizce gelir mi bir de tıp hala kafamı kurcalıyor elektroniğe daha ilgiliyim ama tıpın garanti vs. olması kafamı karıştırıyor. mühendislik olarak sadece itü ehm yazıcam.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • okul birincisi kontenjanı kaçtı kardeşim?
  • Ben de bu ikilemde kaldım. Yazılım alanına kendimi daha yakın hissediyorum, ama donanım konusuna da ilgim var; o konuda da kendimi geliştirmek istiyorum. İTÜ'de bir sürü ortak dersinin olduğunu gördüm bu bölümlerin gerçi. Bu bölümlerin ne gibi farklılıkları var, iş imkanları nasıl, mezun olunca nasıl ortamlarda çalışıyorlar? Bu konularda beni aydınlatabilecek biri vardır umarım :(

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://www.fizikist.com/elektronik-ve-haberlesme-muhendisligi-101/

linki incelemeni tavsiye ederim.
    ilgi alanında seçmelisin bu bölümü.
    elektrik elektronik kadar zor değil sanırım. ama yine de belli bir zorluğu var.
    haberleşmeyi eğlenceli olarak tasvir edenler oldu. bunla beraber elektrik kısmının ağır dersleri yokmuş.
    elektronik de ortak alan zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: itü sevdalısı

http://www.fizikist.com/elektronik-ve-haberlesme-muhendisligi-101/

haberleşmeyi eğlenceli olarak tasvir edenler oldu. bunla beraber elektrik kısmının ağır dersleri yokmuş.

ben aslında bilg. mühendisliği ile arasındaki farkları merak etmiştim ama :D verdiğin linke baktım, kesinlikle elektronik haberleşme bana daha yakın elektriğe göre. Ama işte itü bilgisayar'da donanım ağırlıklı bir eğitim veriliyormuş. Ben de ehb'ye gidersem software alanına yönelirim muhtemelen. Bu yüzden bilgisayar kafamı kurcalıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: uykuntu

... Ama işte itü bilgisayar'da donanım ağırlıklı bir eğitim veriliyormuş. Ben de ehb'ye gidersem software alanına yönelirim muhtemelen. Bu yüzden bilgisayar kafamı kurcalıyor.

Yahu yok öyle bir şey. Kim yaydı bu dedikoduları, anlamıyorum.

Her üniversitede verilmesi gereken belli yazılım dersleri burada da var. Seçmeli dersler ile bunlar daha da çoğalıyor.

Donanım derslerinde kasıyorlar ama. Bir de o teorik derslerin yanında laboratuvar derslerin de olması ve burada da Assembly ile uğraştırmaları bu şikayetlere neden oluyor sadece.

Yoksa müfredatın donanım ağırlıklı olduğu falan yok.

Yazılım üzerine çalışmak istiyorsanız Bilgisayar Mühendisliğine gelin. Elektronik ve Haberleşme Mühendisliğinde bir C/C++, bir Veri Yapıları, bir de Nesneye Yönelik Programlama olmak üzere 3 yazılım dersi dışında yazılım namına doğru dürüst bir şey görmezsiniz zaten.

Yazan: İTÜ Bilgisayar Mühendisliği 2015 mezunlarından biri

• quote:

He, eğlenceli, evet...

Elektronik ve Haberleşme Mühendisliğinden birkaç ortak ders almıştık, "fakülte havuz dersi" diye geçiyor bunlar. Hocaları çok eğlenceliydi.

"itü sevdalısı" kullanıcı adı da takdire şayan.

• quote:

Orijinalden alıntı: teoska

quote:

Orijinalden alıntı: uykuntu

... Ama işte itü bilgisayar'da donanım ağırlıklı bir eğitim veriliyormuş. Ben de ehb'ye gidersem software alanına yönelirim muhtemelen. Bu yüzden bilgisayar kafamı kurcalıyor.

Yahu yok öyle bir şey. Kim yaydı bu dedikoduları, anlamıyorum.

Her üniversitede verilmesi gereken belli yazılım dersleri burada da var. Seçmeli dersler ile bunlar daha da çoğalıyor.

Donanım derslerinde kasıyorlar ama. Bir de o teorik derslerin yanında laboratuvar derslerin de olması ve burada da Assembly ile uğraştırmaları bu şikayetlere neden oluyor sadece.

Yoksa müfredatın donanım ağırlıklı olduğu falan yok.

Yazılım üzerine çalışmak istiyorsanız Bilgisayar Mühendisliğine gelin. Elektronik ve Haberleşme Mühendisliğinde bir C/C++, bir Veri Yapıları, bir de Nesneye Yönelik Programlama olmak üzere 3 yazılım dersi dışında yazılım namına doğru dürüst bir şey görmezsiniz zaten.

Yazan: İTÜ Bilgisayar Mühendisliği 2015 mezunlarından biri

Çok teşekkürler. Yani kusura bakmayın benim de internetten başka bakacak yerim yok ne duysam dikkate almak durumundayım :(

• quote:

Orijinalden alıntı: teoska

quote:

He, eğlenceli, evet...

Elektronik ve Haberleşme Mühendisliğinden birkaç ortak ders almıştık, "fakülte havuz dersi" diye geçiyor bunlar. Hocaları çok eğlenceliydi.

"itü sevdalısı" kullanıcı adı da takdire şayan.

eyvallah kardeşim :D

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.