Şimdi Ara

İTÜ Elektronik ve Haberleşme Müh. öğrencisiym soruları alayım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.604
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    +1 sonra sınav size girince açıklama yapıcak birşey bulamıyorsunuz Bizzat tarafımdan geçen sene sınav öncesi şöyle böyle dedim sonra akşamına cevap anahtarı geldi kontrol ettikçe oturduğum koltuk bana oturuyordu Rahat olun kasmayın arkadaşların dediği gibi normal birşeymiş gibi girin bitsin. En güzel diyebileceğim şey dünyadaki en önemli şey sizin mutluluğunuz kıçı kırık bir sınav için oturup üzülmeye ve karalar bağlamaya gerek yok.Bakınız ben denedim olmadı ki olmadığı halde kazandım bıraktım tekrar çalışıyorum öldüm mü ? Hayır. Yaşıyorum halen bir şey olmuyor kasmayın rahat olun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-535601307 -- 3 Mart 2017; 21:51:25 >

• cesuralemdaroglu C kullanıcısına yanıt
    Ulan bide 4 arti almis bu yorum

Sizin beyniniz yanmis test cozmekten

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sallama falan diyenler umarım YGS sonrası da bu kafayla düşünecek kadar normal geçer sınavınız
  • disci2017 D kullanıcısına yanıt
    Yurt olayı çok sıkıntı çoğu şehir dışı arkadaşım özel yurtlarda falan kalıyor
  • 11K YGS'den sonra gitmek istediğim bölümdü, 15K'ya düşünce Yılız Endüstri yazmıştım.

Umarım başarılı bir öğrenci hayatı geçirirsin.
  • Sağolasın hocam umarım sen de

• Ben %30 İngilizce okuyorum.Şuan hazırlıktayım ama anlatılanlara göre hem zor hem zevkliymiş

• sınavda dikkatli olmak, sınava iyi odaklanmak ve planını sakin sakin uygulamak çok önemli.yoksa ister 140yap, ister 150 yap; sınavdan çıkınca sınav nasıl geçti diye sorduklarında "Güzel GEÇTİ" dersiniz...

• 4 yil sonra bu konuyu gorursen cok guleceksin. bir 6 yil sonra ise huzunleneceksin.

• geekon kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle hocam

• Hz.Vici0us kullanıcısına yanıt
    Son durum ne hocam

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • hort

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.