Şimdi Ara

İTÜ İNŞAAT MI ODTÜ HAVACILIK MI ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.321
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sıralamam 8494...uçak yazcaktm...itüde bazı bolumler kapannca işler degğiştı...

itü inşaat...çoğu kişi öneriyor

odtü...havacılık...ılerde ımkanı nasıl olur şüphelıyım

ayrıca

itü makıne...odtu ınsaat ..boğazıcı kımya muh de tutuyor

tavsıyelerınızı beklıyorm....ing sevıyem de cok kotu hazrlkta kalrsam burslar fln kesılr mı...odtude kesılmıyoms ama bogazıcınde kesılıyoms duydgm kadaryla ???

sımdıden tesekkurler

• akınbaylı A kullanıcısına yanıt
    uçak mı yazsam inşaat mı aynı ikilemde kaldım hocam
    İTÜdeyim ve uçak mühendisliğindeyim.

Sorduklarından biri ODTÜdeki benim bölümüm diğeri benim üniversitemin bir bölümü.

Sanırım en iyi cevabı benden alcaksın :)

havacılık, uçak ya da uzay mühendisliğini yazmaktan korkmayın, emek verdiğiniz sürece karşılığını fazlasıyla alırsınız. Bu sektörün savunma sanayinde ya da sivilde maaşları yüksektir.

İnşaat mühendisliğine gelirsek, İTÜ inşaat İTÜnün amiral gemilerinden birisidir (mimarlık ve makina gibi). Türkiyenin herhalde en iyi inşaat mühendisliği eğitimini burada alırsın. Alırsın almasına da mezun olduğunda o bilgilerini ne kadar kullanırsın, ne kadarına ihtiyaç duyarsın bilemem. Senden çok daha çenesi güçlü insan ilişkileri güçlü ama mühendislik yönü o kadar iyi olmayan biri senden daha çok iş yapabilir, daha çok para kazanabilir.

Ben olsam havacılık mühendisliğini seçerdim.

Ama benim zaten çok parada gözüm yok devlette kpss ile mühendis olayım rahatıma bakayım diyorsan inşaat mühendisliği tabiki. Bizim bölümlere kadro çok az açılır.

İTÜ Uçak tutmuyor sanırım. zaten kontenjanları %100 ingilizce kısmının kapatılmasından dolayı bayağı azaldı. Bu seneki puanları herhalde geçen senenin ingilizcesinden daha yüksek olacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dasmond -- 12 Temmuz 2013; 19:50:52 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Dasmond

İTÜdeyim ve uçak mühendisliğindeyim.

Sorduklarından biri ODTÜdeki benim bölümüm diğeri benim üniversitemin bir bölümü.

Sanırım en iyi cevabı benden alcaksın :)

havacılık, uçak ya da uzay mühendisliğini yazmaktan korkmayın, emek verdiğiniz sürece karşılığını fazlasıyla alırsınız. Bu sektörün savunma sanayinde ya da sivilde maaşları yüksektir.

İnşaat mühendisliğine gelirsek, İTÜ inşaat İTÜnün amiral gemilerinden birisidir (mimarlık ve makina gibi). Türkiyenin herhalde en iyi inşaat mühendisliği eğitimini burada alırsın. Alırsın almasına da mezun olduğunda o bilgilerini ne kadar kullanırsın, ne kadarına ihtiyaç duyarsın bilemem. Senden çok daha çenesi güçlü insan ilişkileri güçlü ama mühendislik yönü o kadar iyi olmayan biri senden daha çok iş yapabilir, daha çok para kazanabilir.

Ben olsam havacılık mühendisliğini seçerdim.

Ama benim zaten çok parada gözüm yok devlette kpss ile mühendis olayım rahatıma bakayım diyorsan inşaat mühendisliği tabiki. Bizim bölümlere kadro çok az açılır.

İTÜ Uçak tutmuyor sanırım. zaten kontenjanları %100 ingilizce kısmının kapatılmasından dolayı bayağı azaldı. Bu seneki puanları herhalde geçen senenin ingilizcesinden daha yüksek olacaktır.

ıngılzce sevıyem de baya dusuk...odtüde bu yuzden skntı ceker mıyım suphelym yanı 1 senelk hazrlıkla ne kdr ıyı olrm

ingilizce seviyen düşük olabilir ama yeteneğin varsa 1 yılda oldukça ilerleyebilirsin.
  • quote:

ingilizce seviyen düşük olabilir ama yeteneğin varsa 1 yılda oldukça ilerleyebilirsin.

pekı bu ılerlemeyle hazrlıgı gectm dıyelm...bolum derslerını alırken karsılasabılecegm en buyuk zorluk ne olur...unıversıtede notlarımı da yuksek tutmak ısterm :)...
  • yetenek var mı bılmıyorm..cunkı bu zamana kadar dogru duzgn calısmadm :D...yarım yamalak bıldgm gramer bılgılerını de son 1 senede unuttm
    gerçi bılen arkdsm da baya unuttu 1-1,5 senedr unı hazrlk yuzunden ıngılızceye hıc bakamadk
  • quote:

Orijinalden alıntı: akınbaylı

yetenek var mı bılmıyorm..cunkı bu zamana kadar dogru duzgn calısmadm :D...yarım yamalak bıldgm gramer bılgılerını de son 1 senede unuttm
    gerçi bılen arkdsm da baya unuttu 1-1,5 senedr unı hazrlk yuzunden ıngılızceye hıc bakamadk

Hocam anlıyorum ki senin için havacılık, uçak mühendisliği çok önemli değil. Yani bu benim kaderim işte ben buyum demiyorsun sonuçta :)
    İTÜ İnşaat yaz o zaman kafan rahat olur.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: akınbaylı

yetenek var mı bılmıyorm..cunkı bu zamana kadar dogru duzgn calısmadm :D...yarım yamalak bıldgm gramer bılgılerını de son 1 senede unuttm

Hocam anlıyorum ki senin için havacılık, uçak mühendisliği çok önemli değil. Yani bu benim kaderim işte ben buyum demiyorsun sonuçta :)
    İTÜ İnşaat yaz o zaman kafan rahat olur.

uçak muhendslıgnı ıstıyorm..ben..karmasık seylerle ugrasmayı severm...ama unıversıte ve hayatı da onemlı benm ıcın...bır yandan da Istanbulda okumak ıstyrm :)...ve ucak muhendslgnde itü daha cekıcı gelıyor odtuden....yanı soyle bır sey takıldı kafamda

1.sıraya itü uçak yazıcam gelp gelmıcegı muammma;

2.sıraya itü makina ya odtu havaclk hangısı yazaym....inşaattan bırısyle konstm şantıye ortamını fln anlattı çalşma kosullarını baya sogudum :D...ucakla da en yakın makına muhendslıgı :D..

• 2.sıraya İTÜ Makina yaz kafan rahat olsun ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: aerosoldreams

2.sıraya İTÜ Makina yaz kafan rahat olsun ;)

Aynen :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.