evet forumda arada kalan arkadaşlar gördüm yeni mezun abiniz olarak sorularınızı alabilirim. |
İTÜ İşletme Müh Abiniz Geldi
-
-
keske size soru sorabilecek kadar iyi yapsaydım....
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
nasıl yarbay oldunuz
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
hangi alanda çalışıyorsun şu an veya ne planlıyorsun, hoş geldin bu arada
-
hangi şirketin ceo’susun hocam?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
şu an danışmanlık şirketinde analist olarak çalışıyorum. bu alandan devam edeceğim gibi
-
ne analisti hocam. business, data vs. özel değilse. hayırlı olsun bu arada ya da bazı şirketler analist diyerek alıyor öyle mi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EistroY661 -- 28 Temmuz 2024; 18:28:40 > -
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hocam title'ım analytics consultant olarak geçiyor. data analizi yapıyoruz ama işin business kısmına da oldukça değiniyoruz. o yüzden ortaya karışık. ama %90 SQL kullanıyorum
-
Kaç mayış alion sen ondan bahset
50 diyelim sen akptıplı dostum?
-
Ekim gibi başlayacak
beklenti kaç
-
Şu an tek beklentim güzel bir yerin gelmesi kötü maaş verseler bile 80 olsa yeter (zamdan sonrasi icin)
Asistanlikta canını çıkarıyorlar ilk zamanlar i zamana kadar rahat edeyim en azindan
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ankaratıplı -- 29 Temmuz 2024; 1:38:35 >
Hangi bolumu hedefliyorsunuz asistanlikta hocam?
Reis aynı idealistik bende de vardı eskiden(İnsanlara yardımcı olma içgüdüsü). Ben de Yıldız Teknik Üniversitesi Mekatronik Mühendisliği öğrencisiyim. Ama bu gençlik için inan değmez...
Gerçi Z Kuşağını yetiştiren Y kuşağı neydi ki Z kuşağı ne olsun
* Ne heyecanları var ne ilgileri. Bugün ben YTÜ de okuyan biri olarak Hakkariden biri gelse Mühendislik okuyan, onu bile can kulağıyla dinlerim ne anlatıyor diye... Bunlar YKS den başarılı olmayı hayatta başarılı olacağız zannediyorlar
-
yeni mezunlar ortalama kaç alıyor geçen seneki konuda 2.5-3 asgaridi hala o civarda mı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yltyy -- 29 Temmuz 2024; 14:0:2 > -
aynen hocam ortalama 2.5 3 asgarı şeklinde. Outlier şirketler var, oyun şirketleri, trendyol vs gibi ama çoğunluk bu şekilde
Up
Mithrandir. nasılsın? iyisindir umarım, işinden de memnunsun sanırım. Bu arada tabii ki çoğunluk bilmiyordur ben de itü işletme müh. mezunuyum. Ben çok farklı bir alanı tercih ettim/merak ettim. Uzun süre bu alanda da devam edeceğimi sanmıyorum :) Tabii işimi söylesem direkt kimlik de ortaya çıkıyor :)) Benim de cevaplayabileceğim bir şey olursa yardımcı olabilirim ama forum her sene en fazla bir önceki senenin yarısı kadar etkileşim alıyor gibi
Benzer içerikler
- son 6 ay içinde çekilmiş fotoğraf nasıl anlaşılır
- mert hoca ekşi
- kunduz eğitmen ücreti 2024
- savunma sanayi mühendisliği
- gazi matematik (uzaktan eğitim yorumları)
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X