Şimdi Ara

İTÜ-KKTC inşaatı başlasa ne kadar sürede biter?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
386
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dostlar sizce ne kadar sürer? 2 kampüs inşaa edilecekmiş gazimağusa ve yenierenköyde olacak şekilde. Yenierenköy daha projelendirme aşamasına geçmemiş ki kendisi ana yerleşke olacak ve tahminen itü ayazağadan 2-2.5 kat büyük olacakmış. Gazimağusa için bir proje videoları vs. var ama 2017den beri bir çivi çakılmamış. Peki sizce şu an itüde eğitime başlamış öğrenciler lisans eğitimine itü kktcye yollanırlar mı örnek veriyorum son seneye gelindi yallah Kıbrıs'a denilebilir mi? Eklere de YÖK'te yer alan madde 204ü ve itü kktc sss sayfasında her tercih dönemi yenilenen maddeyi koydum. Fikirlerinizi belirtin. İTÜ-KKTC inşaatı başlasa ne kadar sürede biter? İTÜ-KKTC inşaatı başlasa ne kadar sürede biter?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• seneye biter

• kıbrıs gibi gelişmemiş bir yerde o kadar büyük bi proje 5 seneden erken bitmez. itü'nün kktc deki inşaat bitsin diye deli gibi para akıtması için bi sebepte yok.

• İnşaat yok ama yeni girişliler sanırım Kıbrıs'a

• Panzer1437 kullanıcısına yanıt

evet bu sene ösym kılavuzundaki madde de değişmiş bu değişimden mevcut öğrenciler ücret ve öğrenim olarak nasıl etkilenecek onu merak ediyorum ben

• kastamonuayisi kullanıcısına yanıt
    Ne olmuş hocam? Ss atabilir misiniz

• İTÜ-KKTC inşaatı başlasa ne kadar sürede biter?
    İTÜ-KKTC inşaatı başlasa ne kadar sürede biter?

Sırasıyla bu seneki ve geçen seneki madde

Bu sene ücret yazmamaları düşündürüyor odtü kktc gibi saçmasapan bir zam(%150) gelmez umarım

• Bu en alttaki geçen sene girenler benim gibi için geçerli sanırım. Bizde istanbulda eğitim deniyor bu sene için gazimağusa olarak çevirilmiş. Böylelikle de itü kktc tercih şansı sonlanmış oluyor insanlar için

• İtü kktc de böylelikle 2021-22-23 ile sonlanmış oldu. Artık 200binle vs. Kapatır valla. Yeni girişliler yazmasın çok daha mantıklı. Zam olarak da bakalım çok zam gelmez gibi ben %90 civarında bekliyorum

• evet o tren kaçmış oldu kontenjanlarla da oynamışlar 5 burslu /25 ücretli şeklinde çoğu bölüm %50 bursu kaldırmışlar. Bu şekilde ücrete de bağlı olarak bazı bölümlerin dolacağını sanmıyorum zaten

• kastamonuayisi kullanıcısına yanıt
    İtü'nün 250 yıllık tarihinin 3 yıllık vurgunu. Bakalım 4 5 sene tamamen istanbulda mı kalacağız orası makul.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.