< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
İTÜ-KKTC inşaatı başlasa ne kadar sürede biter?
-
-
seneye biter
-
kıbrıs gibi gelişmemiş bir yerde o kadar büyük bi proje 5 seneden erken bitmez. itü'nün kktc deki inşaat bitsin diye deli gibi para akıtması için bi sebepte yok.
-
İnşaat yok ama yeni girişliler sanırım Kıbrıs'a
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
evet bu sene ösym kılavuzundaki madde de değişmiş bu değişimden mevcut öğrenciler ücret ve öğrenim olarak nasıl etkilenecek onu merak ediyorum ben
-
Ne olmuş hocam? Ss atabilir misiniz
Sırasıyla bu seneki ve geçen seneki madde
Bu sene ücret yazmamaları düşündürüyor odtü kktc gibi saçmasapan bir zam(%150) gelmez umarım
-
Bu en alttaki geçen sene girenler benim gibi için geçerli sanırım. Bizde istanbulda eğitim deniyor bu sene için gazimağusa olarak çevirilmiş. Böylelikle de itü kktc tercih şansı sonlanmış oluyor insanlar için
İtü kktc de böylelikle 2021-22-23 ile sonlanmış oldu. Artık 200binle vs. Kapatır valla. Yeni girişliler yazmasın çok daha mantıklı. Zam olarak da bakalım çok zam gelmez gibi ben %90 civarında bekliyorum
evet o tren kaçmış oldu kontenjanlarla da oynamışlar 5 burslu /25 ücretli şeklinde çoğu bölüm %50 bursu kaldırmışlar. Bu şekilde ücrete de bağlı olarak bazı bölümlerin dolacağını sanmıyorum zaten
-
İtü'nün 250 yıllık tarihinin 3 yıllık vurgunu. Bakalım 4 5 sene tamamen istanbulda mı kalacağız orası makul.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
kıbrıs gibi gelişmemiş bir yerde o kadar büyük bi proje 5 seneden erken bitmez. itü'nün kktc deki inşaat bitsin diye deli gibi para akıtması için bi sebepte yok. |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X