AI/ML uzerine yl yapmak istesem hangisi daha mantikli? |
ITU KOM vs BOUN MAT
-
-
Kom bence -
Kom kanki
-
neden peki kisaca aciklayabilir misin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amanallahim2 -- 4 Ağustos 2024; 21:54:56 > -
Mühendis olup otomasyonla vs mi ilgilenmek istersin bilim dalı ile mi? Önce buna karar ver. Bizi değil kendine sorman lazım bu soruyu. Herkesin zevki farklı. -
vs itü veri bilimi
-
Hocam sen hala karar vermedin mi ya. Sana acilinden bir KOM yazıyorum.
-
"KOM KOM KOM"
ATATÜRK
-
hocam dm bakabilir misiniz
-
-
Bounsal -
Ders programları kendini açıklıyor zaten de kontrol bölümünün amacı zaten otonom sistemler muhabbeti diye biliyorum matematik biraz sağ elle sol kulağı göstermek gibi oluyor ama hedef kesinlikle ai ml ylsi değilse bence boun mattan devam daha flex bölüm
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi randyrhoads7 -- 4 Ağustos 2024; 23:7:25 > -
Matematiğe sevginiz olmadan sırf bir yere kayayım ya da bir şeylerle çap yapayım diye Boun mat yazarsanız güzel naneyi yersiniz bu arada. Bölüm bence çok esnek bir bölüm ama hayvan gibi teorik matla cebelleşeceğinizi unutmayın. Of şu advanced calculus geçsin de kurtulayım of şu metrik uzaylar geçsin de kurtulayım diye diye bitmez bölüm. Birinci sınıfı geçersiniz ikinci sınıfta kalırsınız. Teorik matın M'sini bile bilmeden sırf puanı yetiyor diye gelen biri olarak diyorum bunu. Ben çok şanslıymışım ki teorik mattan çok keyif alıyorum yoksa bölümü bitiremezdim. Mat yazıp bir yerlere kaymak öcü demiyorum ama aldığınız mat derslerinden keyif almanız gerek.
Üniversite tercihleri için genel tavsiyem: ilginiz olmayan şeyi yazmayın, mat için ayrı tavsiyem: mata ilginiz yoksa hiç yazmayın.
-
İTÜ KOM'da okuyan arkadaşlarım var hocam bu sebeple kesinlikle KOM seçmen daha iyi olur diyebilirim
-
Aynı çelişkide kalıp Kom yazdım ucundan gelmezse de de elektrik koydum arkasına yatayi koyariz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yltyy -- 5 Ağustos 2024; 3:11:34 > -
itü kom tabiki
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X