Şimdi Ara

İTÜ Makina Fakültesi'nin yeni akademik kadrosu (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
115
Cevap
0
Favori
5.156
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    nobody’nin değindiği konuya katılmıyorum. mevzu ırk değil. mevzu dress code. yeditepe daha yeni bu konu hakkında kadın akademisyenleri uyardı ‘üsturuplu’:d giyinmeleri için.
    açıkçası gelişmiş herhangi bir ülkede, akademisyen çok çok iyi değilse, bu tür şekilsel şeylere bakılarak kişi rahatlıkla red yiyebilir. 21. yy’da takke sakal, ya da papaz kombinli birinin akademide boy göstermesi bence çoook tuhaf.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • İşini iyi yapsın ırkı umrumda değil de. Adam sarık takmış fotoda amk

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • RamseyBolton kullanıcısına yanıt
    sıkıntı o zaten anlatamıyoruz kimseye

• titeuf kullanıcısına yanıt

Bilim adına çalışan hocanın en başta dış görünüşüne dikkat etmesi gerekiyor. Bugün eline mesleğini almış 25 yaşında bir genç sabah işe giderken bu şekilde gidersen ertesi gün işten kovarlar. Hangi ırktan olursa olsun herkes eğitim verdiği ülkeye göre dış görünüşüne dikkat etmelidir.

. Oralarda tum kimlik fotolari boyle yalniz hocam. Yakinda vatandas olduktan sonra sariksiz bir kimlik fotosu ceker diye dusunuyorum.

Milletin etegine karismasina tepki gosteriyorsun sarik gorunce sacma diyorsun bu nasil mantik aw

• PUHAHAHAHAHAHAHAHA

• noobodynow kullanıcısına yanıt

Yalnız Pakistanlılar Arap değildir, hocam.

• Tıp yazın diye boşuna demiyoruz

sen katılmıyorsun ama ben buna katılıyorum zaten :D. arap derken de kültürlerinden bahsediyorum zaten direkt ırk,kan mevzusu değil. şu tip insanların kız öğrencilere, kadınlara, insani yaşam tarzına, türk kültürüne bakış açısı nasıldır tahmin etmek zor değil muhtemelen.

• upotemi kullanıcısına yanıt
    kurduğun bağlantıya sağlık kardeşim. verdiğim örnek üniversitelerde bu tür şeylerin önemsiz olmadığını gösteriyor.

• OHenry O kullanıcısına yanıt
    Bizim yan taraftaki imam hatipe 8 yıldır misafir öğrenciler gelip gidiyor

• quarterbat Q kullanıcısına yanıt

biliyorum üstte yazmıştım

Hocam mesele her olayı bağlamında değerlendirmek. Bir şeye karşı çıkarken başka şeyleri kaybetmemek. Senin dediğini anlıyorum ülkenin durumu çok kötü iyi denecek hali yok ama bu adamların fellowship ile gelip birkaç dönem kalıp dönmeleri çok basit ve olağan bir şey. Mesele edilecek senin de bildiğin gibi tonla şey var. Bunun gündem olması bile çok anlamsız. Ha tamam doğal bir önyargı oluşabilir ama baktın prosedürler normal mi tamam o zaman üstünde durmaya vakit harcamaya değmez yani.

ne alaka ya, adam arap diye bireysel olarak kültürünü de mi çöpe atıyorsun. bizim millet de kültür olarak çok ‘şey’ değil. ben kıyafetinden bahsediyorum. hristiyan biri de olabilirdi. ırka çok fazla vurgu yapıyorsun ama alakasız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi titeuf -- 17 Temmuz 2022; 13:2:24 >
    + olarak YTU Ehm'de de bangladesli bir hoca var. Fakat sarikli degil, takim elbiseli duzgun bir biyometrik fotografini koymuslar. (Bayadir Turkiye'de yasiyordu o ama sanirim.)

• hvl00 kullanıcısına yanıt
    Doğru diyon hocam. Avrupa ülkelerinde de var bu tür şeyler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RamseyBolton -- 17 Temmuz 2022; 13:2:40 >
  • pakistanlı olmaları arap oldukları gerçeğini değiştirmiyor. ayrıca pakistanlılar dünyanın en iğrenç milletidir

tamam hristiyan biri olsa ve kendi dini sembolleriyle gelse o da tuhaf olmayacak mıydı? aynı şey zaten.

• başmuhalefet B kullanıcısına yanıt

israilliler de araptır o zaman sana göre

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.