Şimdi Ara

İTÜ Makine Hakkkında (acil)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
295
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar merhaba, ben itü makine yazmayı düşünüyorum ankara'dan gideceğim. makine zaten zor bir bölüm sizce itü makine şehirdışından gelen biri için mantıklı bir seçim mi? gerçekten çok derin düşünceler içindeyim

• ben aydından gelıce :D...tabı itü uçak tutmazsa..sıralamam 8494..

yapcak bısı yok hocam..herkes oyle :D..
  • Niye mantıksız olsun ki ya da "il dışından gelenlere ideal bölümler" diye bir şey mi var?

Makine Fakültesi Gümüşsuyu Kampüsü'nde. Gümüşsuyu da Taksim'in hemen altında, Taşkışla'nın yokuş aşağısında, Kabataş'ın üstünde güzel bir semt. Gerçi son zamanlarda sakinleşti, malum Taksim Gezi Parkı olayları. :) İstanbul'u bilmeyen birisi için buraları hem başlangıç için iyi bir seçenek hem de ulaşım sıkıntısı olmayan yerler.

Bölümün yoğunluğu nedeniyle sosyal etkinliklere zaman ayıramama, İstanbul'a alışamama gibi bir düşünce varsa kafanda; bu sadece Makine Mühendisliğine özgü bir durum değil. İTÜ'nün tek ağır, tek yoğun bölümü Makine Mühendisliği değil.

İlk yıl hazırlık sınıfı okursan burada bol bol boş vaktin olacak. İşte bu da İstanbul'a alışman için bir fırsat. Hazırlık sınıfının yer aldığı Maçka Kampüsü de Taşkışla'nın, dolayısıyla Taksim'in üstündeki Maçka'da yer alıyor.

Ben de İTÜ'ye İstanbul dışından geliyorum, 3 yıl oldu. Bilgisayar Mühendisliği okuyorum ki hafif bir bölüm değil burası da. 1 dönem hazırlık sınıfı okumuştum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C1E9C52E6 -- 16 Temmuz 2013; 23:57:18 >

• E çoğu kişi dışarıdan geliyor zaten. Ben de istanbula ilk defa üniversitede gelmiştim. (itü mezunuyum) 10 sene geçmiş aradan :-)
    itü makina iyidir. Simdiden hayırlı olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.