Şimdi Ara

ITU MATEMATIK MUH. VS YTU ENDUSTRI MUH.(İNG)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
594
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar ikisi arasında kaldım matematik mühendisliğinin zorluğu hakkında bir bilgim yok bilgisi olan varsa yardım edebilir mi?YTU endustri içinse tam tersi çok kolay olduğunu söylüyorlar.Ben daha çok işlerin fikir ve yönetim kısmında yer almak istiyorum.Analitik zekamın olduğuna inanıyorum.Hangisini onerirsiniz?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• işlerin fikir ve yönetim kısmında olmak istiyorsanız endüstri yazın hocam. direkt endüstri mühendisinin yaptığı iş bu zaten.

• Hocam matematik muhendisliginin de böyle bir alanı yok mu hem yazılım ögrenmiş olurum hem de itü etiketi almiş olurum

• brk167 B kullanıcısına yanıt
    hocam işlerin yönetim ve fikir verme kısmı direkt endüstri mühendisinin işidir. endüstri mühendisi olarak da yazılıma yönelebilirsiniz. ileri seviye matematik + yazılım istiyorsanız matematik mühendisliği de düşünebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A3C285131 -- 26 Temmuz 2022; 19:4:13 >
  • benim itü matematik mühendisliğinde 6 7 tane arkadaşım var şuan hepsi yazılım sektöründe,onların bölüm arkadaşları da çoğu yazılım sektöründe. zaten yazılıma yönelmek için yazmışlardı. bilgisayar müh. programıyla ortak dersleri falan vardı. çok zor da bi bölüm değil. elektrik elektronik makina vs bölümlerinden kolay

• Hocam genel olarak endüstriyel alana yönelinebiliyor mu

• endüstri işin yönetim satış pazarlama kısmıyla da ilgilenebilir. bir matematik mühendisi bunu yapmaz alanları değil ama her iki mühendislik de yazılım alanında ders görüp çalışabiliyor

• Hocam birkac mat mühendisiyle gorustum onlar da bahsettigim alanlarda calisabiliyorumus stajlarini ona göre yaparak

• Ortalama bir calismayla cok rahat gecicegimi soylediler

• Tek şüphem yazılıma olan ilgim.Hiç denemedim

• ytü mat müh okuyorum. Bölüm makine elektrik ceng gibi bölümlere daha kolay. ama gözünde küçültecek kadar kolay olduğunu söyleyemem. bölümün kendine göre zorluğu var. hocalar zorlaştırabiliyor. yazılıma ilgiliysen yazabilirsin. sektörü geniş iş analisti de olabilirsin yazılımcı da. genelde banka sigorta şirketlerinde mat müh çok görebilirsin. diğer alanlarda da çalışıyorlar tabii ki.

• Hocam endüstri mühendisliği isteyen birini tatmin eder mi

• Harrylime01 kullanıcısına yanıt

Bu sektörler için fizik müh de uygun mudur?

mat müh daha doğru tercih olur doğru da fizik müh için ne düşünüyorsunuz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yksxi Y kullanıcısına yanıt

Bilgim yok Fizik Müh öğrencisine sormanız daha doğru olur

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.