Şimdi Ara

İTÜ Uçak mı EHB mi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
1.416
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Sırasız olarak yazayım. İTÜ ehb, Hacettepe bilgisayar, İTÜ elektrik, İTÜ kontrol otomasyon (%0.1), ODTÜ makine, ODTÜ uzay ve havacılık.
    Bölümler birbirinden farklı evet. Ama ben kendimi hep multidisipliner bir mühendis olarak gördüm. Hepsine ilgim var.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ders programlarına bakmadiysan bakmanı öneriyorum. Aynı zamanda tanıtım günlerinde İTÜ ye gelmeni şiddetle tavsiye ediyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oathbreaker. kullanıcısına yanıt
    Hocam tamamen okuyabiliyorsun bu arada, ders programında Türkçe olan dersleri İngilizce alabiliyorsun aklında olsun, %30 ingilizce kontrol ve otomasyondayım, 1 dönem okudum ve hiç Türkçe ders almadım.
  • Henoxx kullanıcısına yanıt
    Hocam ders programında E seçeneği olmayanlar vardı.

• Bence EHB iş olanağı ve alanı da çok daha geniş

• Oathbreaker. kullanıcısına yanıt
    %30 ingilizce programında E seçeneği olmayanlar olsa bile bölümün ingilizcesi de olduğu için mecburen E seçenekli olan dersi de açılıyor. Sen isteğine göre ders alma zamanında E'lisini de alsan o dersin geçerli sayılıyor. Ama bu durum %100 ingilizce bölümde olanlar için geçerli değil onlar sadece E'lileri alabiliyor. Yani anlayacağın ders programında E'li olmasa bile E'li alabiliyorsun ve o dersin sayılıyor.
  • Henoxx kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim. Benim için faydalı oldu.

• www.ehb.itu.edu.tr
    Öğrencilerimiz ve Mezunlarımız Köşesi • İTÜ Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği Bölümü
    http://www.ehb.itu.edu.tr/index.php?id=alumni-and-students-corner&lang=tr

İtü elektronik ve çalıştıkları yerler alanlar.

Gir bak ilgini çekerse yazarsın. Uçakta güzel ama birbirinden alakasız bölümler. Ne istediğine karar ver. Uçak makineye yakın bölüm elektronik çok uzak ona.

• up
  • Sıralamam 5729 inşallah itü ehb %30 gelir

• barbarmuzo kullanıcısına yanıt
    Hocam 7800 ile kapadı gelmez mi sizce? Ben 6300 deyim gelir diye düşünüyorum.

• Umarım:)) Artık karar verdim galiba İtü EHB'ye.

• Gelir inşallah. Sıralama 1000kişi atsa yine gelirsiniz. Bu aralıklarda çok okunacak bölüm yok o yüzden bilgisayardan sonra en çok bu tercih edilir diye düşünüyorum. Ben de 4.8deyim. Hem bilgisayar hem ehb%100 hem de ehb%30 yazacağım.

• Hocam ben de 4029 ile orayı yazacağım inşallah beraber oluruz ODTÜ e.e olmadı ama hayırlısı

• Benimde başından beri hedef ehb idi lakin 8500 gibi bir sıralama geldi. Makina yazacağım herhalde

• taslan30 T kullanıcısına yanıt
    Gelir hocam herhalde bence ikimize de rahat gelir de insan yine de bi endişeleniyor

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.