Şimdi Ara

İTU UZAY VS YTÜ MİMARLIK (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
708
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam sevdiğiniz bölümü okumaya çalışın sonradan pişman olmak çok olası, maaşı iyi, iş imkanları vs. de bundan sonra değerlendireceğiniz seçenekler olmalı bence. Şahsen motorlar ile , makine mekanizmaları ile ilgilenmek bana heyecan verir ve severek yapabilirim, kendi ilgi alanın çerçevesinde değerlendir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: birfakir

Hocam sevdiğiniz bölümü okumaya çalışın sonradan pişman olmak çok olası, maaşı iyi, iş imkanları vs. de bundan sonra değerlendireceğiniz seçenekler olmalı bence. Şahsen motorlar ile , makine mekanizmaları ile ilgilenmek bana heyecan verir ve severek yapabilirim, kendi ilgi alanın çerçevesinde değerlendir.

Neyse hocam ben biraz daha araştırma yapayım. Böyle olmayacak gibi.
  • abaci33 A kullanıcısına yanıt
    Bu arada görmedim, İnşaattan bahsetmişsiniz eğer gerçekten istiyorsanız mimarlık daha iyi seçim olur
  • İnşaattansa mimarlığın daha iyi bir seçim olacağı söyleniyor cidden.
  • Centaureea C kullanıcısına yanıt
    bi tanıdığım 2 sene önce uzay yazmıştı ondan biliyorum yatay geçişle uçak müh. geçti uzayın uçak yanında anılmaması gerektiğini söylüyordu
  • quote:

Orijinalden alıntı: caps1ock

Bu arada görmedim, İnşaattan bahsetmişsiniz eğer gerçekten istiyorsanız mimarlık daha iyi seçim olur

Hocam onun da ytü olmasından yana korkum.
  • S.Vettel kullanıcısına yanıt
    yatay geçiş için çok mu çalışmıştı ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iş bulurken uzay=uçak

öyle duydum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Centaureea C kullanıcısına yanıt
    çok çalışmıştı 3.91 ortalaması vardı en az 3.50 olması gerekiyormuş dedi rahat geçmek istiyorsan itü de kolay yapılacak ortalamalar değil malesef
  • ikisi çok farklı alanlar. gerçekten ikisine eşit mesafede oldudğunu düşünüyorsan itü uzay kesinlikle. Yıldız mimarlık gerek kampüsünün bulunduğu belirsiz durumdan, gerekse okulun basiretsiz yönetimi ile kaliteli kadrosunu yitirmesinden dolayı can çekişmekte olan bir bölüm. Sıralamaları her sene hızlı bir biçimde düşüyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu arada önceden %30 du ingilizceydi Uzay şimdi %100 oldu ingilizce temeliniz zayıfsa gerçekten onuda göz önünde bulundurun
  • Gecen sene 1. Tercihim uzay 2.si ytu mimarlikti. En iyi arkadasim ytu mimarlikta. Mimarlik okurken muhendislige oranla daha coz bezdirir cubku mimarlarin projeleri vardir ve juri giciksa sen o tasarladigin seyi bastan yapmak zorundasin bu uykusuz geceler demek. Eger gercekten severek yaparim bu benim hayatimin isi diyosan mimarligi sec. Ben fizigi cok seviyorum , havaciliga da ilgim var uzaydayim mutluyum. 2. Tercihimi aile baskisi sonucu oyle yazdim cunku cizimim cok iyi. Ytu ortami bence ituye gore daha guzel cunku mimarlik kampusu besiktasta. Ve besiktas cok rahat bir mekan.sorun olursa yazabilirsin uzay ile alakasi olmayip issiz kalacaksinlara takilma.

• ytü mimarlık tercih edilmemeli mi şu an mimar sinan veya bilgi mimarlık varken
  • Mimar sinan biraz daha sanatci duzeyinde mimarlik ogretiyor. 4 yil elle cizim yapiyosun program ogrenmek acisindan sikintili. Piyasa yildiz teknikten secim yapiyor. Kariyer.nette gorebilirsin

• nfü kullanıcısına yanıt
    Arkadaş çok güzel açıklamış benim de tercihlerim 1 uçak 2 uzay 3 ytu mimarlık şeklindeydi zira ytü mimarlık itü mimarlığı tokatlar kariyer netten bakınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thonci08 -- 23 Temmuz 2016; 18:31:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nfü

Gecen sene 1. Tercihim uzay 2.si ytu mimarlikti. En iyi arkadasim ytu mimarlikta. Mimarlik okurken muhendislige oranla daha coz bezdirir cubku mimarlarin projeleri vardir ve juri giciksa sen o tasarladigin seyi bastan yapmak zorundasin bu uykusuz geceler demek. Eger gercekten severek yaparim bu benim hayatimin isi diyosan mimarligi sec. Ben fizigi cok seviyorum , havaciliga da ilgim var uzaydayim mutluyum. 2. Tercihimi aile baskisi sonucu oyle yazdim cunku cizimim cok iyi. Ytu ortami bence ituye gore daha guzel cunku mimarlik kampusu besiktasta. Ve besiktas cok rahat bir mekan.sorun olursa yazabilirsin uzay ile alakasi olmayip issiz kalacaksinlara takilma.

Hocam sağolun sanırım itü uzay yazacağım ondan önce. Benim işte dediğim gibi uzay yazmaktaki tek sıkıntım iş bulmaktı. Şimdi biraz araştırdım. Biraz daha rahatladım.

• quote:

Gecen sene 1. Tercihim uzay 2.si ytu mimarlikti. En iyi arkadasim ytu mimarlikta. Mimarlik okurken muhendislige oranla daha coz bezdirir cubku mimarlarin projeleri vardir ve juri giciksa sen o tasarladigin seyi bastan yapmak zorundasin bu uykusuz geceler demek. Eger gercekten severek yaparim bu benim hayatimin isi diyosan mimarligi sec. Ben fizigi cok seviyorum , havaciliga da ilgim var uzaydayim mutluyum. 2. Tercihimi aile baskisi sonucu oyle yazdim cunku cizimim cok iyi. Ytu ortami bence ituye gore daha guzel cunku mimarlik kampusu besiktasta. Ve besiktas cok rahat bir mekan.sorun olursa yazabilirsin uzay ile alakasi olmayip issiz kalacaksinlara takilma.

Bu arada hocam kampüs hangisinde ?
  • abaci33 A kullanıcısına yanıt
    Ytu mimarlik besiktas itu uzay ayazaga

• quote:

Ytu mimarlik besiktas itu uzay ayazaga

Tamam hocam teşekkür ederim. Uzay yazacağım sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abaci33 -- 24 Temmuz 2016; 18:44:47 >
  • Gel yavrum aslanlar gibi bakariz sana

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.