Şimdi Ara

İtü ve Ytü arasında kararsız kalmak lutfen içeri (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
1
Favori
729
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Az once ytü kampusunu gezdim kampus kpnusunda icin rahat olsun cok guzel herseyiyle. Makine iyidir bende oraya gidecem buyuk ihtimal

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ytü yaz
  • çok sağolun yorumlarınız için
  • Merhaba , bende tercih döneminde seninle aynı durumdaydım 26k sıralamadaydım. Tekcihimi YTÜ Elektrik Mühendisliğinden yana kullandım ve çok memnunum. Kampüs çok güzel, imkanlar gayet yeterli düzeyde ve en önemlisi iş bulma kaygın yok. Tekrar tercih hakkım olsa aynı bölümü okurdum tavsiye ederim (y)
  • tercih rehberi

Tercih konusunda kafanıza takılan herşeyin cevabını bulabilirsiniz.
  • cagri01 C kullanıcısına yanıt
    iş bulma kaygısı konusunda nasıl bu kadar emın olabılıyorsun ne gördün ytüde biraz anlatabilirsen sevinirim
  • aniltrz A kullanıcısına yanıt
    Elektrik Mühendisliği ihtiyaç duyulan ve önü kapanmayacak bir meslek. Ben okulda aktif olarak görev aldığım bu öğrenci kulübü sayesinde sektörden bir çok insanla tanıştım ve iş bulma konusunda sıkıntı yaşamayacağımı anladım tek şart ingilizce yeterliliği.
  • cagri01 C kullanıcısına yanıt
    peki ytünün ingilizce eğitimi nasıl sence ?
  • Bakma kanki YTÜ nün puanlarının itü ye oranla düşük gibi gorundugune YTÜ de güzel uni dir ytü de hocalara ulasabiliyor diyorlar tam bilmiyorum ama bu itü de imkansız gibi bi şey ayrıca ytü kampüsü bir ilceden giriyon digerinden cıkıyon oyle bişi biraz daha kafa yor derim
  • TDKmara T kullanıcısına yanıt
    doğru diyosun hocam dikkatlı düşünmek lazım sağol yorumun için
  • quote:

Orijinalden alıntı: TDKmara

Bakma kanki YTÜ nün puanlarının itü ye oranla düşük gibi gorundugune YTÜ de güzel uni dir ytü de hocalara ulasabiliyor diyorlar tam bilmiyorum ama bu itü de imkansız gibi bi şey ayrıca ytü kampüsü bir ilceden giriyon digerinden cıkıyon oyle bişi biraz daha kafa yor derim

Kim demiş İTÜ'de hocalara ulaşmanın imkansız olduğunu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sonics093

quote:

Bakma kanki YTÜ nün puanlarının itü ye oranla düşük gibi gorundugune YTÜ de güzel uni dir ytü de hocalara ulasabiliyor diyorlar tam bilmiyorum ama bu itü de imkansız gibi bi şey ayrıca ytü kampüsü bir ilceden giriyon digerinden cıkıyon oyle bişi biraz daha kafa yor derim

Tanıdıklarım Elektronik ve Haberleşme okuyanlar olsun bilgisayar okuyanlar olsun
  • İtu markada mezun olunca marka yapmican okudugun bolumy yapcan. O yazdigin muhendisliklerden hangisi sana daha yakin geliyosa ona git. Okul degil bolum onemli ki ytu de gayet guzel bi etikettir eger soz konusu olan okul markasiysa. Onceligin meslegin olmali uni hayatini okurken sen dolu dolu yasarsin zaten. Tercihlerde basarilar

• Borhia kullanıcısına yanıt
    doğru diyosun hocam çok teşekkürler
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sonics093

quote:

Tanıdıklarım Elektronik ve Haberleşme okuyanlar olsun bilgisayar okuyanlar olsun

Ben de elektrik-elektronik fakultesindeyim hocalara ulasmak gayet imkanli hatta kimisiyle oturup cay da icebilirsin.

• aniltrz A kullanıcısına yanıt
    Pek iyi olduğunu söylemeyemem malesef

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.