Şimdi Ara

İTU vs ODTU (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
0
Favori
1.984
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: muhsinsezal

quote:

Orijinalden alıntı: sırmasaçlıbaları

bu karşılaştırma saçma olmuş . millet boğaziçi mi odtü mü diyor , ona bile odtü diyen sayısı çokken . İTÜ gibi dönemin gerisinde kalmış , ingilizce artık dünya dili olmasına rağmen ve her üniversite ingilizce kontejyanlarını artırmışken çoğu dalın ingilizce bölümlerini kapatan bir üniversite ile ODTU gibi bir dünya üniversitesini karşılaştırmak gerçekten gülünç oluyor.

Almanyada üniversiteler almanca, Japonyada da japonca. onlar da mı çağın gerisinde kalmışlar?

aynen bilim anadil de olur ancak İngilizce sart

• quote:

quote:

bu karşılaştırma saçma olmuş . millet boğaziçi mi odtü mü diyor , ona bile odtü diyen sayısı çokken . İTÜ gibi dönemin gerisinde kalmış , ingilizce artık dünya dili olmasına rağmen ve her üniversite ingilizce kontejyanlarını artırmışken çoğu dalın ingilizce bölümlerini kapatan bir üniversite ile ODTU gibi bir dünya üniversitesini karşılaştırmak gerçekten gülünç oluyor.

Almanyada üniversiteler almanca, Japonyada da japonca. onlar da mı çağın gerisinde kalmışlar?

dostum burası türkiye , ingilizce bilmeyeni adamdan saymıyorlar.(saçma saçma yorumlar yapmayın benim dedem bilmiyor o adam değil mi diye falan , lafın gelişi söyledim.)

• Egitim acisindan pek bir fark oldugunu dusunmuyorum. Fakar istanbul'da is hayatini, sirketleri daha iyi taniyabilecegin icin itu diyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • up up aynı ikilemdeyim. Bana da egitim acısından farkı yok ve istanbul faktörü nedeniyle itü öneriliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: NoobDotacı

quote:

hayirdir itude istedigin bolum tutmadi da odtude baska bolum mu tuttu nedir bu sinir ? Ayrica itunun ing bolumleri odtunun ustundeydi puana bakarsan

itü ankarada olup odtü istanbulda olsaydı görürdüm ben o sıralamaları. ayrıca itüde istediğim her bölüm tutuyor , türkçe diye gitmiyorum .

• quote:

quote:

quote:

dostum burası türkiye , ingilizce bilmeyeni adamdan saymıyorlar.(saçma saçma yorumlar yapmayın benim dedem bilmiyor o adam değil mi diye falan , lafın gelişi söyledim.)

amaç bilgi paylaşmak kelimelerine dikkat et amaç insanlara faydamız dokunsun saçma saçma yorumlar yapan meraklanma sen

• quote:

Orijinalden alıntı: 6555

quote:

quote:

quote:

amaç bilgi paylaşmak kelimelerine dikkat et amaç insanlara faydamız dokunsun saçma saçma yorumlar yapan meraklanma sen

ben ne yapıyorum bilgi vermiyormuyum ?

• dostum sana yardımcı olayım
    odtü ingilizce eğitimi var bu konuda iyiler
    fakat itünün istanbulda olması sana inşaatta daha çok şey katar daha fazla network'un olur ama ingilizcen olmaz

makinede odtü=itü
    inşaatta itü>odtü
    eede odtü>itü
  • quote:

Orijinalden alıntı: ToninoBaliardo

dostum sana yardımcı olayım
    odtü ingilizce eğitimi var bu konuda iyiler
    fakat itünün istanbulda olması sana inşaatta daha çok şey katar daha fazla network'un olur ama ingilizcen olmaz

makinede odtü=itü
    inşaatta itü>odtü
    eede odtü>itü

eğitim zorluğu hangisi zor birde itu İngilizce ise yaramaz mı
  • 6555 6 kullanıcısına yanıt
    eğitim bana sorarsan ikiside hemen hemen aynıdır zira piyasada itü ve odtü mezunlarının çok olmasının sebebi de bu
    itü ingilizce işe yaramaz diye birşey yok ama odtünün ingilizce eğitimi biraz daha iyi
    ama bana sorarsan hangisini yazarsan yaz pişman olmazsın bi yanda istanbul bir yanda odtü kampüsü
  • quote:

eğitim bana sorarsan ikiside hemen hemen aynıdır zira piyasada itü ve odtü mezunlarının çok olmasının sebebi de bu
    itü ingilizce işe yaramaz diye birşey yok ama odtünün ingilizce eğitimi biraz daha iyi
    ama bana sorarsan hangisini yazarsan yaz pişman olmazsın bi yanda istanbul bir yanda odtü kampüsü

Bilkent okuyorsun galiba ing hazırlık olarak boun Bilkent odtu kıyaslıyabilir misin değer sence ben tıp bırakım bide hazırlandım yani iki yıl patladı dolayısıyla itu hazırlığı anlayabilirim diye umudum var oda 4 yapar odtu 5 vaktiyle ktu hazırlığı atladık ama simdi ing biraz paslanmış hatta sade pas duruyor

bilkent hazırlık türkiyenin en iyisidir zaten biraz araştırırsan ortak bir kanıdır
    yıl kaybetme sorun olmamalı bence olabildiğince iyi bir eğitim almak lazım
  • İtüde inşaat mühendisliğinden girip baska mühendisliğe geçiş mümkün müdür?
  • quote:

bilkent hazırlık türkiyenin en iyisidir zaten biraz araştırırsan ortak bir kanıdır
    yıl kaybetme sorun olmamalı bence olabildiğince iyi bir eğitim almak lazım

odtu hazırlık değer mi meşale yıl sonu sat sınavında iyi puan yurtdışı filan ütopyam bu
    bence oku dinlenirsin ekonomik olarak bir külfeti yoksa
  •  İTU vs ODTU

Kaynak : URAP 2012

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KKopru -- 18 Temmuz 2013; 1:37:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KKopru

İTU vs ODTU

odtu sitesin ilk 100 yazmış o ne ayak
  • quote:

quote:

İTU vs ODTU

Kardesim bu dünya sıralaması değil, Türkiye bazındaki üniversiteler...

• sagol
  • quote:

quote:

quote:

İTU vs ODTU

Kardesim bu dünya sıralaması değil, Türkiye bazındaki üniversiteler...

Bana çok değişik geldi liste fırat bilkentin üstünde mı yani bırakınız. Amacım kötülemek değil ana gün gibi açık bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.