Sırf okuldan dolayı ömrüm boyunca istemediğim mesleği mi yapayım hocam? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
İTÜ Yapay Zeka vs Hacettepe Bilgisayar (7. sayfa)
-
-
Hocam risk seviyorsanız koç che (çap imkanı var, cs ile emin değilim ama) boun math dan yazılıma kayabilirsiniz
Tübitak bursu almak büyük avantaj
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Cap icin kimya yazmayin cs veya ee icin kafayi yersiniz cok alakasiz alanlar. Ve koc kimyanin mufredati pek esnek degil fizik ve math a kıyasla. Risk icin bilkent math onerebilirim 14 secmeli hakki ile teoride guzel ama bunu yapan yok (galiha var 1 tane de emin değilim) ilk olma sansi var yazanın.
-İTÜ Ceng
-İTÜ AI.
gerisi Hacettepe gsü falan hocam.
Ama bilemiyorum Özyeğin Ceng I düşünüyorum şu an 2yey yazıp yazmamaya tam karar veremedim
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-4B83EF40A
Bu mesaj silindi.hayatında hiç hacettepe kampüsünden içeri adım attın mı merak ediyorum ?
üniverslte tercihi yalnızca 1 sene önceki liselilerin tercihlerine göre şekillenen sıralamaya bakılarak yapılmaz.
o sıradan gayet hacettepe bilgisayar yazılır. yapay zeka müh. gibi dünya genelinde henüz tam bir karşılığı olmayan ve oldukça kısıtlı bir alana (master konusu) yönelmek mantıksız.
Ben hacettepe cs yazardım
Şimdi 3k yla hacettepe bilgisayar yazılmaz diyenler 3 sene önce de 9k yla Hacettepe bilgisayar yazılmaz diyorlardı çok iyi hatırlıyorum
İTÜ EHM ve ODTÜ EE önerilmiş hadi neyse o olabilir onlar ama ie hatta makine falan ne alaka onu çözemedim en ufak bağlantısı yok bildiğin zıt bölümler.
Hacettepe nin son yıllardaki firlamasi komik olduğu doğrudur ama ben bilgisayar istiyorum diyen adamın İTÜ den sonra alternatifi yok zaten. Üniversite olarak puanı olan ODTÜ ye gitsin tabi ama kaynakları maks kullanacağım ben diyen adamın kendini kısıtlanmış hissedeceğini sanmıyorum Hacettepede.
Konu başlığından çok farklı bir konumdayım şu an Bilkent'te makineye başlıyorum bu dönem fakat fizik de aklımı çelmiyor değil, ekstra 3k burs da alacağım sanırım tübitak'tan. Fiziği zaten seviyorum, makineden hiç emin değilim (özellikle bölümdekilerin halini gördükten sonra), okulun üvey bölümü gibi geliyor irregular'lar için açılmayan makine derslerini de gördükçe.
-
Benzer ikilemlerde kalanlar için faydalı, up
-
Bana burs bağlatırsanız neden olmasın hocam
-
Bu işlerin sefiri @çeka1 @çekanın dişi dir hocam fakat elimizden geldiğince yardımcı oluruz.
-
Yok ben sadece pandie odaklı çalışıyorum, yabancıya gitsin istemem
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam senin ilacın HUTF.
En kötü TKR Bilkent'e rektör olup Hacettepe'yi sınırlarımıza alınca bulursun
-
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X