Şimdi Ara

İTÜ YE YENİ GELDİK NEDENSE HİÇBİR KIZ ÇEKİCİ GELMİYOR YARDIM EDİN ŞOKTAYIM :) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
3.520
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • itü'ye kız kesmeye mi girdin yoksa adam gibi mühendis olmaya mı önce buna karar ver.Ama illaki ben kız peşinde koşcam diyosan seneye taşkışla'dan ders alırsın orda epey varmış
  • hak verin adama. yılmamış ders çalışmış itü yü kazanmış. fakat ders çalışırken kendini biraz farklı şeylerle motive edince 300 lük şoku yemiş tabi :D
  • izmirde hangi üni de kızlar sağlam???
  • bzm katta var 5-6 güzel. en üst kat d300-316 serideki sınıflara bak bi bnce (ydy).

bu arada ark söledi dans kurslarında kızlar partnersiz kalmış.

son olarakta incelemeye göre %75 kıllı kızlar .

bi de en son olarakk OKULUN %99U ABAZA. ÖĞRETMENLERDE DAHİL. kadın hoca(kızları saymadım bile) ama genede abaza. nereye düştüm anlamadım vala

• quote:

Orijinalden alıntı: XMERTCANAVAR2X

bzm katta var 5-6 güzel. en üst kat d300-316 serideki sınıflara bak bi bnce (ydy).

bi de en son olarakk OKULUN %99U ABAZA. ÖĞRETMENLERDE DAHİL. kadın hoca(kızları saymadım bile) ama genede abaza. nereye düştüm anlamadım vala

• Okulun açtığı dans ve müzik kurslarına kesinlikle gidin arakdaşlar özellikle dansa. Çünkü bu tip yerlere 3-5 dansa meraklı erkek dışında erkek katılımı olmuyor gerisi hep kız Hem kendinize ortam yaparsınız hemde adam akıllı dans öğrenirsiniz
  •  İTÜ YE YENİ GELDİK NEDENSE HİÇBİR KIZ ÇEKİCİ GELMİYOR YARDIM EDİN ŞOKTAYIM :)

kız faktörü senin için bu kadar önemliyse, güzel sanatlar okumanı öneririm.
  • olm sadece sınıfa mı bağlısın sanki yada sadece hazırlığa mı yada sadece itü ye mi sanki istanbul senin lan artık
  • benim arkadaşım var itü makinada 1. sınıf
    hiç unutmam şöyle demişti:
    bizde 35 erkeğe 1 kız düşüyor, o da her sabah traş oluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: XMERTCANAVAR2X

bzm katta var 5-6 güzel. en üst kat d300-316 serideki sınıflara bak bi bnce (ydy).

• Sizlerde genç olcaksınızda.......
    Aynı şeyler ablanız, kızkardeşiniz ,nişanlınız veya eşiniz için düşünülse idi .......
    Acaba aynı sınıfta okuyan kardeşiniz olsaydı........
    Aynı yazıları gönül rahatlığı ile yazabilecekmi idiniz........
    Atatürk "Cumhuriyeti gençlere emanet ediyorum" derken galiba sizin gibi düşünenleri hiç hesaba katmamıştı ! ! ! ! ! ! !
    Sizin aklınızın çivisi biraz yerinden oynamış galiba ...
    Hoş sizlere akıl vermek bizim ne haddimize !!!!!!
    Sizler herşeyin en iyisini ve en doğrusunu bilirsiniz !!!!!!!!!

• Arkadaşlar abartmayın, İTÜ'de erkek başına 250 gram kız düşüyor.
  • itü de kızdan eser yokki kucuklugum orda gecti bir kere dog ru duzgun rastlamadım
  • alt kurdaysan normaldir ama üst kurlarda kız konusunda sorun çekilmiyor.
  • bızım lıseden mezun olanların cogu itu makineye gidiyo
  • Olur öyle
  • --

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wyzchuk -- 13 Eylül 2011; 0:26:54 >
  • geçmiş olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi J@xx -- 2 Aralık 2009; 14:14:00 >

• Maçkadasınız, hazırlıktasınız, yani başınızda konservatuar ve işletme fakültesi gibi işin menbaa denilecek kısmı varken hala kızların yokluğundanmı şikayet ediyosunuz?

dönem arasında sınıflarınız değişicek belki şansına bol kız olan bi sınıfa düşersin

bölümünün yada diğer bağımsız klüplere sürekli takıl, içli dışlı ol ozaman böyle nidalar atmaz, mutlu olursun

Bide arada bir maden fakültesine uğra, öğlen vaktini 75in oralarda geçirmeye çalış

BUNLARDA YARANA İLAÇ OLMUYOSA EN KISA ZAMANDA DOKTORA GÖRÜN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stigmata_ -- 4 Aralık 2009; 1:29:52 >

• elizabete başvur. seni yarı yolda bırakmaz.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.