Şimdi Ara

iTunes 11, ekim ayı içerisinde kullanıcılar ile buluşacak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
2.691
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

•  

Bugün gerçekleştirdiği etkinlik ile iPhone 5, iPod Touch ve iPod nano'yu tanıtan Apple, iTunes 11'i de gün yüzüne çıkardı.

Apple iTune 11 ile birlikte cihazlarının uygulamaya olan bağımlılıklarını azaltırken, bulut ve iOS eş zamanlama özelliklerini de daha fazla ön plana çıkardı. iTunes 11 ile birlikte uygulamanın PC ve Mac sürümlerinde bir takım tasarımsal değişikliklere gidilirken, masaüstü uygulaması mobil sürümle daha uyumlu bir hal aldı. Şimdikine göre daha koyu tonlarda bir temaya sahip olan iTunes 11'de albümlere tıklandığı zaman genişleyerek detayları görüntülemeye yarayan sekme de yerini aldı. Müzik kütüphanesine göz atarken şarkı listenize ekleme yapabilmekte artık açılan diğer pencere sayesinde daha basit bir hale gelirken, yeni tasarım ile birlikte uygulama içerisinde gezinme daha kolay bir hale gelmiş oldu.

iTunes'in bu yeni sürümü ile birlikte küçük bir medya oynatıcı da sunulurken, gelişen iCloud özelliklerini de kullanıcıya sunacak olan olan uygulama, kullanıcının alımları da kolay eş zamanlanabilir bir hale getirdi. Ekim ayın içerisinde kullanıcılarla buluşması beklenen iTunes 11 için henüz kesin bir çıkış tarihi ise belirtilmiş değil.

• Benim gözümde iPhone'u ne iOS 6 kurtarır nede iTunes 11... iPhone 6 için İNANILMAZ birşey yapsalar iyi olur yoksa Apple'ın durumu vahim

• Arayuzunu cok begendim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: memoseler

Benim gözümde iPhoneu ne iOS 6 kurtarır nede iTunes 11... iPhone 6 için İNANILMAZ birşey yapsalar iyi olur yoksa Appleın durumu vahim

durun hocam daha 5s var
    o değilde itunes itouchdan sonraki 2. güzel haber oldu.

• Arayüz harika da Hocam. CoverFlow görünümü falan nerede ? Ben bulamadım...

• Mac update eder herhalde gidipte ayrica indirmemize gerek yok.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • steve jobs dan sonra apple ın batışı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Steve Jobs yaşasa bile her çıkışın bir inişi her aydınlığın bir karanlığı mutlaka tüm firmalar ve insanlar için olacaktır.

Bu değişmez dünya kanunudur, bence.
  • Ya milyarlarca dolarlık şirketin batması bir Ceo'nun ölümüyle olmaz. Büfe mı işletiyor adamlar. Milyar dolarları bı aklınızda canlandırın ülkeler arasındaki ekonomi hacmine bakın. Sizce adamlar salak mı ki belli bir strateji belirlemeden (hatta belki onlarca yedek stratejileri vardır) is yaparlar mı ? Şans eseri mı adamlar 0 dan oralara oralara geldi? Eleştirirken ilk okul mantığından kurtulun yav.

• Ne batmasi inen iPod satislari iPhone5 satislari ile patlama yapacak arti i4S satislarida iyi gidecek adamlar isi biliyor siz kendinizi avutun burda
  • abi cok gariptir apple kullanicilari disinda herkes velvele yapiyor. konuda apple batiyor filan falan. sorsan apple cihazi yoktur ama batiyor iste. zaten kullanmiyordunki sen begensen ne olur begenmesen ne olur?
  • Selam,
    Birden fazla icihaz sahipleri için, eğer satır aralarında farklı algılamadıysam, anlık senkronizasyon sağlamışlar. Tabi bunda icloud'un da katkısı var. Örneğin serviste eve dönerken ipadinizden film seyrediyorsunuz ve inmek için cihazı kapattınız. Eve geldiniz ve atıyorum atv2(+)'dan kaldığınız yerden devam edebiliyorsunuz. Ya da düşünce kutusuna girip elinizdeki iphone'dan... Seçtiğiniz icihaz sahipleri ile anlık multimedya paylaşımı da fena olmamış. Tatilde bebeğinizin çekilen bir fotoğrafı direk babanızın ya da kardeşinizin icihazında...

• windows pclerde ağır çalışıyor maclere bunun üzerine biraz daha düşseler daha iyi olacak bence
  • quote:

Benim gözümde iPhone'u ne iOS 6 kurtarır nede iTunes 11... iPhone 6 için İNANILMAZ birşey yapsalar iyi olur yoksa Apple'ın durumu vahim

iCihaz kullanmamış insanın Apple'a çamur atmaya çalışması..
  • quote:

Orijinalden alıntı: cos179

Steve Jobs yaşasa bile her çıkışın bir inişi her aydınlığın bir karanlığı mutlaka tüm firmalar ve insanlar için olacaktır.

Bu değişmez dünya kanunudur, bence.

Bunu ben 2 yil once soylemistim.bi 100 yil sonra demistim ama bu stratejiyle 20 yila gocup giderler.Hele 5s ustune 5x 5y 5z cikarsa 5 yilda ekonomik kriz.Ben en cok nasi goceceklerini merak ediyorum.Bi de gerizekali samsungu unutmayalim onlar iphonenun gidisiyle yukselecek ve ayni hizda gidecek.Eee nerde bize 10 tllik seyi 100 tlya satacak sirket.

• quote:

Orijinalden alıntı: _turbo_

Ne batmasi inen iPod satislari iPhone5 satislari ile patlama yapacak arti i4S satislarida iyi gidecek adamlar isi biliyor siz kendinizi avutun burda

4s le morali bozulan kullanicilar 5 le iyice yerin dibine girdi.Eger bu hatalari yapmaya devam ederlerse o cok guvendikleri kullanicilari gosteris icin bile almayacak.Bicok arkadasim 5 icin 4s almadi.Ama simdi 4se donduler.

• quote:

Orijinalden alıntı: NavyCat

quote:

Benim gözümde iPhone'u ne iOS 6 kurtarır nede iTunes 11... iPhone 6 için İNANILMAZ birşey yapsalar iyi olur yoksa Apple'ın durumu vahim

iCihaz kullanmamış insanın Apple'a çamur atmaya çalışması..

Milletin isi gucu apple zaten baska ugraslari yok

• CoverFlow arayüzü ne oldu acaba ?
  • steve'e laf atılacak bur durum yok herşey gayet güzel görünüyor..

• quote:

Orijinalden alıntı: nurettinaz

Olmamış ki bu apple hangi ürünü tam oldu denilebilir ki. Bir de bana buradan yok apple yaparsa senelerce kullanırsın yok efendim apple kesinlikle kusursuz ürünler yapıyor yok bilmem ne hatta kimseyi ürünlerini güncellemeye zorlamıyor diyen bile var bu forumda adamlar yeni mac ailesini tanıttı rezillik yukarıda yazdıklarımı savunanlar ortadan kayboldu adamlar iphone 5 ve ipodları tanıttı yukarıdakileri yazanlar ortadan kayboldu fanlar sizi birinizle yüzyüze gelebilsem keşke.

Onun icin iPhone 5 eski nesile göre 20 kat daha fazla satıyor degil mı? Cekememezligi bırakın. Mantıklı duşunun. Isınız gücünüz Apple'i yerin dibine sokmak olmuş. Siz istediğiniz kadar uğrasın iPhone 5 dunyanın en mükemmel mobil telefonu unvanını önceki nesil olan iPhone 4S'den aldı ve hızlı bir yükseliş içerisinde satışları.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.