Şimdi Ara

iTunes 12.3.3.17 Muzik Aktarımı Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
704
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba kısa bir aradan sonra tekrar 6s plus alıp ios a dondum fakat dün geceden beri itunes ile boğuşuyorum resmen.itunesi güncel değil dedi güncelledim fakat güncelledikten sonra hiçbirşekilde muzik atamadım.itunes te ekle butonu kaybolmuş ne yaptıysam birtürlü cihaz müziklerimi aktaramadım.Yeni İtunes sürümündemi bi anormallik var bendemi.Başına böyle birşey gelen varmı...?ACİL YARDIM larınızı bekliyorum.

• bywaks B kullanıcısına yanıt
    Dosya menüsünden,dosyayı ya da klasörü arşive ekleye tıklayın,pencere açılacak oradan müziklerinizin olduğu dosyayı/klasörü seçin.Kolay gelsin.
  • horrorshow kullanıcısına yanıt
    hocam yazdıklarına dair hiçbirşey yok itunes te.bir liste oluşturdum telefona atacagım müzikleri nedense o listede dağil cihaza atmanın yolunu hala bulamadım.
  • Müzik kısmına gelin videolar ve müzikleri elle yönet deyin ve oluşturduğunuz çalma listesini seçip eşzamanlayın.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • MAXSTAR kullanıcısına yanıt
    öyle bir kısım yok hocam işte sıkıntı orda itunes iniz güncelse bakın deneyin.Lanet okumaktan bıktım dün geceden beri yemin ederim.
    Hocam güncel ve sorunsuz kullanıyorum. Telefonunuzdan icloud müzik arşivimi ne öyle bir seçenek olması lazım onu kapatın.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • MAXSTAR kullanıcısına yanıt
    yok hocam olmuyor ne yapsam.bendemi var anormallik inan çözemedim.tw var sa yardımcı olabilirmisiniz.
  • Appandora programı ile basitçe at hocam uğraşma iTunes ile.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gokcesel

Appandora programı ile basitçe at hocam uğraşma iTunes ile.

hocam allah senden razı olsun.allah tuttuğunu altın etsin.rabbim karşına iyi insanlar çıkarsın inşallah.beni nasıl bir dertten kurtardın bilemezssin:)
    İnşallah dostum hepimizin :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.