Şimdi Ara

iTunes 3194 HATASI / Lütfen Yardım Çok Acil.!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.394
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle Herkese İyi Günler Arkadaşlar.

Elimde iOS6.1 Sürüm Yüklü iPhone 5 Var. (Bu Devirde Ele Geçmiyor. iOS 8-9 Ağırlıklı Şu an)

Cihaza JB yüklemiştim Repolar'da gezerken Dondu Home ve Power Tuşlarına fln Bastım Elma Logosu Geliyor ve Takılı Kalıyor.

İnternet'den Zar zor 6.1 ipsw indirdim. Cihazı DFU Moda Alıyorum iTunes den Shift'e basarak geri yükle diyorum ''Yazılım Seçilip Çıkartılıyor''diyor ve Sonra ''3194'' hatası veriyor.

İnternet'de Host Dosyası ile ilgli Şeyler var denedim fakat olmadı. 3 Tane bilgisayarda denedim hep aynı hata ve hepsinde host dosyasını düzenledim ama Hep Aynı hata.

Lütfen Yardımcı Olun acaba Cihaz ile Alakalı bir durum mu var ?? NOT: iOS 8-9 Yapmak istemiyorum. Şimdiden Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hotfear27 -- 7 Kasım 2015; 19:44:38 >

• Hocam boşver şimdi hatayı sat o cihazı bana 😄

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hotfear27 kullanıcısına yanıt
    İmzalar kapalı hata kodudur o. Yani apple o sürüm için @Hotfear27 imzaları yıllar önce kapattı. Geri yüklemen imkansız o şekilde.

• Yapma Be.
    Mecbur ios 9. Ama belki bir yönetimi vardır o kaldığınız ekrandan çıkmanın.

• BurcuHale kullanıcısına yanıt
    Maalesef yok yok yok!! Apple Logosunda kalınca zaten Restore Gerekiyor. Bende Restore yapamıyorum sorun orda ''3194'' hatası alıyorum. işte :( :(

Lanet Olsun o JB Yaptığım Güne.
    O zaman 9.1 e güncellemeniz gerekecek başka yolu yok gibi.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    hata lütfen yardım
    18 yıl önce açıldı
    B200 HATASI YARDIM LÜTFEN!!!!
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • BurcuHale kullanıcısına yanıt
    Şimdi iOS 9'a güncellemeyi denedim yine aynı hatayı aldım ya :( cihaz elimde mi kaldı naptı ??
    iTunes son sürümde mi?
  • Evet
  • Bunu bir deneyin:

C:\Windows\System32\drivers\etc klasöründeki host dosyasını not defteriyle açıp en son satırına aşağıdakini ekleyip kaydedip kapatın. Vista, Windows 7 ve Windows 8 için Not Defteri’ni (Notepad) sağ tıklayıp ve “Yönetici olarak aç” seçeneğine basın. Sonra sol üstten “Dosya”ya gel ve “Aç”ı seçin. C:\Windows\System32\drivers\etc dizinini bulup ve değişiklikleri yapıp kaydete tıklayıp kapatın.
    74.208.10.249 gs.apple.com
    Daha sonra iTunes ile restore edebilirsiniz.
  • suuyurbendeuyurum kullanıcısına yanıt
    Ben Win.7 Kullanıyorum. Direk host dosyasına o satırları eklemiştim yani Dosya > Aç Şeklinde Değil'de direk yapmıştım ama sonuç aynıydı.
  • Benim de aynı şekilde oldu. 9.1 hariç Restore yapamazsın. İmzalar kapandığı için arkadaş da demiş.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • openshh yüklü ise telefonda semi-restore ile olduğu sürüme sıfırlayabilirsiniz
  • Arkadaşlar öncelikle hepinize teşekkürler.

Cihazı telefoncuya götürdüm ilk başta 30 TL gider dedi sonra bana ulaşıp şarj Entegresinde problem var dedi ve 150 tl ücret aldı cihaz açıldı ve ios 9.1 şu an.

Ama bendeyken şarj ile ilgili hiç bir sıkıntısı yoktu cihazın ucuna tornavida değmemişti o güne kadar ve cihaz açıktı hep DFU moda fln alıp deniyordum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.