Ayrıca bu konuda faydalı olabilir. TIKLA İyi forumlar.
Çok teşekkür ederim.Sizede iyi forumlar...
Arkadaşlar herşeyi yaptıysanız ve sorunu çözemediyseniz başka bir bilgisayara itunes yükleyip telefonu takıp tekrar deneyin kesinlikle işe yarıyor.. Az önce denedim gerçekten oluyormuş..
Orijinalden alıntı: teleteks
Orijinalden alıntı: xiaxle
C:\Windows\System32\drivers\etc klasorundeki host dosyasini not defteriyle acip, en son satirina sunu ekleyin ve kaydedip kapatin.
74.208.10.249 gs.apple.com
Daha sonra iTunes ile restore edebilirsiniz.
ben tam yersi bu verdiğin yazıyı silince restore edebildim.
Bende hosts dosyasında var olan 74.208.10.249 gs.apple.com yazısını sildikten sonra itunes i yeniden başlattım ve sorunsuzca restore ettim...(itunes i yeniden başlatmazsanız 3194 hatası veriyor)
telefonumda 4.2.1 yazılı var SHSH kaydım hiç olmadı ve cihazı 4.3.4 versiyonun ayükseltmek istiyorum yukarda yazılanların hepsini yaptım ama sonuç alamadım
host dosyasından apple.com dosyasını sildim sorunu çözdüm
apple.com un önünde bazı rakamlar var. onu da silecekmiyim?
Evet tüm satırı silmeniz gerekiyor ancak en temiz yöntem orjinal host dosyası bulun ve mevcut olanla değiştirin. ituneside tamamen silip yeniden kurun yine olmazsa. Kolay gelsin
Ipod'u sıfırlamak istediğimde, elma işaretinde kaldı. Daha önce jailbreak yapılmış 4.1 IOS yüklüydü. Elmada kalınca restore yapmak istiyorum ama her seferinde 3194 hatası veriyor. Yukarıda yapılan işlemleri yaptım ama hata yine aynı. Ne yapacağımı bilmiyorum. En üst sürüme güncellemek istedim. Onda bile aynı hatayı aldım. Şimdi DFU Modunda takılmış durumda. Tavsiyesi olan var mı?
cihaz iphone4, simfree,unlock, 4.3.3 yüklüyken JB ı merak ettiğimden kendim forumu inceleyerek JB yaptım. fakat SHSH kaydını daha doğrusu hiçbir şey yapmadan JB yaptım. şimdi bu JB i silip cihazı sadece yasal olarak kullanmam mümkün mü? yani fabrika ayarlarına dönderebilir miyim? JB yaptığımdan sanırım 4.3.4 yaptığımda 3194 hatası verdi. eğer yardımcı olursanız minnttar kalırım. ayarlar/genel/sıfırla/ tüm içerikleri ve ayarları sil... var buradan yapabilir miyim?
3194 ü gs.apple girerk hallediyoruz ama ardından da 1013 hatası alıyorum.yani 1013 tede silmek gerekiyor.host dosyası değiştirince restart yapmak gerekiyor.bu durumda nasıl restore yapacağım ?
quote:
Orijinalden alıntı: beostar
3194 ü gs.apple girerk hallediyoruz ama ardından da 1013 hatası alıyorum.yani 1013 tede silmek gerekiyor.host dosyası değiştirince restart yapmak gerekiyor.bu durumda nasıl restore yapacağım ?
Aynen bende de aynı sorun var 3194 ten sonra da 1015 hatası veriyo onun içinde host dosyasındaki yazıyı silmemiz gerekiyo
ben halledemedim o sorunu.dfu modda iken jb yapmaya çalıştım.sonra kendiliğinden açıldı.bi daha da ellemicem ios 5.0 .çıkıncaya kadar.3 saat uğraştırdı beni.
arkadaşlar merhaba amerikadan 2 sene önce 3gs getirdim 3.1.3 versiyonundaydı sonradan ıpad basebandine cevirip 4.1 e cevirdim ama telefon kafayı yedi sim kartı bi görüyor 2 dakikada bir gidip geliyor servis yok diyor aranıyor diyor arada servis geliyor hemen gidiyor.4.3.1 e ceviricem 3194 diye bi hata veriyor hosts dosyasınıda denedim redsnowuda hiç biri işe yaramadı sadece itunes kendi 4.3.5 i yklemesine izin veriyor.4.1 bile yüklemeye kalksam 1015 diye bi hata veriyor lütfen yardımcı olun cok acil
eğer shsh kaydın varsa aşağıdaki konudaki gibi yapabilirsin.
C:\Windows\System32\drivers\etc klasorundeki host dosyasini not defteriyle acip, en son satirina sunu ekleyin ve kaydedip kapatin.
quote:
74.208.10.249 gs.apple.com
Daha sonra iTunes ile restore edebilirsiniz.
Not: Google'da herkes bu hatadan sikayetciydi fakat cozum yoktu. Bilmeyen arkadaslara yardimci olmak icin ekledim. En azindan Google da cozum olarak cikar ve bilmeyenler bulabilir. Benim gibi...
İphone4 için 3194 hatası almamak için o satırı tamamen silin, ben öyle çözdüm ve şu an yükleniyor.
merhaba arkadaslar bende ayn i sorunla karsi karsiyayim. benim iphone4 4.3.5 surumu var. jailbreak yaptiktan sonra telefonum kapandiginda acilmiyor.ekranda apple logosu takili kaliyor. ancak pc baglayip tekara jailbreak uygulamk zorunda kaliyorum.o yuzden iphonu restore etmek istedim ama olmadi. bana yazrdimci olabilirmisiniz..