Şimdi Ara

İtunes A.B.D hesabı yardım!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
5.752
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bildiğiniz gibi bir çok uygulama Türkiye mağazasında yok(google maps gibi).Bende Amerika hesabı açmak istiyorum.Forumda iyice araştırdım birkaç konu var bununla ilgili ama sanırım itunes güncellemeye gitmiş ve amerikayı seçtiğimiz zaman kredi kartı olmadan kayıt olmay imkansız yapıyor.Bana Türkiyeden halledebileceğim yollar varsa bildiğiniz yardımcı olursanız sevinirim.
    not:Amerikada tanıdığım yok yardım almam imkansız ordan :) Ayrıca yok hiç uğraşma bende var Amerika hesabı al indir diyen olursada hayır demem

• iphonedan abd hesabına geçiş yapabilirsin ben öyle yaptım
  • Amerikan hesabi almak icin tanidik gerekmiyor zaten. Oturdugun yerden aciliyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: regaibyigit.

iphonedan abd hesabına geçiş yapabilirsin ben öyle yaptım

Ülke/bölge değiştir seçeneğini buldum ama not olarak altına yeni bölge için ödeme yönteminiz olması gerekiyor tarzında bir uyarı var.
  • herhangi bi hesabın varsa çıkış yap önce ayarlar> itunes dan.. sonra appstore u aç, ordan free bi uygulama seç daha önce indirmediğin.. o sırada yeni hesap oluştur diyecek.. bilgileri gir, us olarak seç, sonra kredi kartı bölümünde none yazan seçeneği seç ve oluştur..

googla kartsız hesap açmak yazsan milyon tane konu çıkardı aslında
  • Anlatiyorum.
    Uyeliginden cik. Bir bedava uygulamayi indrmeye calis uyelik sorcaktir.Sordugu sorudan yeni bir uyelik olusturmaya bas.Herseyi sec kredi karti kismi none olacaktir.Gerisi basit zaten

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Az önce ABD hesap açtım tek yapman gereken ücretsiz uygulamayı indir demek tabii diğer hesabından çıkmalısın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bdurmus

herhangi bi hesabın varsa çıkış yap önce ayarlar> itunes dan.. sonra appstore u aç, ordan free bi uygulama seç daha önce indirmediğin.. o sırada yeni hesap oluştur diyecek.. bilgileri gir, us olarak seç, sonra kredi kartı bölümünde none yazan seçeneği seç ve oluştur..

googla kartsız hesap açmak yazsan milyon tane konu çıkardı aslında

tamam hocam kızmayın arattım gerçekten :) teşekkür ederim yardımınız için birde böyle deneyeyim.

Ayrıca ; bLeasT ve Straight X Edge teşekkürlerimi sunarım :)
  • Arkadaslar az once abd hesap acip google maps indrdm ama sacma sapan doldurdum herseyi maili kullanmadigm bi mail verdm bi sorun oluyrmu acaba ?

• Up

• ben hesaptan çıkmadan direk bölgeyi değiştirdim oluyor öyle
  • Merhaba arkadaşlar.
    Bende A.B.D hesabı açmayı deniyorum fakat kredi kartı bölümünden none seçeneğini kaldırmışlar.Artık açamıyacakmıyız a.b.d hesabı yani ?????
  • quote:

Orijinalden alıntı: CAPTAIN_34

Merhaba arkadaşlar.
    Bende A.B.D hesabı açmayı deniyorum fakat kredi kartı bölümünden none seçeneğini kaldırmışlar.Artık açamıyacakmıyız a.b.d hesabı yani ?????

pm attım us store hesabı
  • quote:

Orijinalden alıntı: aslannn

quote:

Merhaba arkadaşlar.

pm attım us store hesabı

aslannn hocam sen hakikaten ASLANSIN.çok çok teşekkürederim.

Saygılar...
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: aslannn

quote:

Merhaba arkadaşlar.

pm attım us store hesabı

aslannn hocam sen hakikaten ASLANSIN.çok çok teşekkürederim.

Saygılar...

yardımcı olabildiysek ne mutllu.. Güle Güle Kullan

• gecen gun ben ABD hesabı actım. her bilgiyi email dahil dogru girdim.

dikkat etmeniz gereken 2 nokta var,

kullanıcı yasınızı 18 yasından kucuk, 13 yasından buyuk yapacaksınız. 13 yasından kucuk yaparsanız App store hesabı acamazsınız, 18 yasından kucuk yapınca da odeme detayları "None" secili olarak gelir.

adres kısmında da eyaleti sectikten sonra, posta kodu ve telefon kodu nun o eyalete ait olması gerekiyor.

sorunsuz olarak kullanıyorum ABD hesabını su anda
  • quote:

Orijinalden alıntı: EliasGS

gecen gun ben ABD hesabı actım. her bilgiyi email dahil dogru girdim.

dikkat etmeniz gereken 2 nokta var,

kullanıcı yasınızı 18 yasından kucuk, 13 yasından buyuk yapacaksınız. 13 yasından kucuk yaparsanız App store hesabı acamazsınız, 18 yasından kucuk yapınca da odeme detayları "None" secili olarak gelir.

adres kısmında da eyaleti sectikten sonra, posta kodu ve telefon kodu nun o eyalete ait olması gerekiyor.

sorunsuz olarak kullanıyorum ABD hesabını su anda

Hayır kardesim none seçeneğinin çıkması için illa yaşını 18 den küçük yazmana gerek yok.Zaten yukardaki arkadaşlar anlatmış.Herhangi bir free uygulamaya tıklayarak üyelik alırsan none seçeneği karşına çıkar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.