telefonun adına tıkla sağda özet-bilgi kısımı var orada uygulamaları sec uygulamaları eszamanla tikini koy, indirdiğin programın tikinide koy apply de gider telefonuna
peki müzikler falanda tekrar kopyalanır değil mi İtunese
müzikleri bilmiyorumda programları falan aktar dediğinde aktarması lazımdı diye biliyorum, aktarmadı mı itunesa ?
aktardı onları fakat İtunes storedan oyun indirdim sürükleyip kendi iphone a atmaya çalıştım ama atmadı, müziklerim falan da görünmüyor. Eşzamanla yapınca gelir umarım
quote:
Orijinalden alıntı: Baaki
quote:
Orijinalden alıntı: Hakan.Turan
quote:
quote:
quote:
yardım edecek kmse yok mudur
telefonun adına tıkla sağda özet-bilgi kısımı var orada uygulamaları sec uygulamaları eszamanla tikini koy, indirdiğin programın tikinide koy apply de gider telefonuna
müzikleri bilmiyorumda programları falan aktar dediğinde aktarması lazımdı diye biliyorum, aktarmadı mı itunesa ?
aktardı onları fakat İtunes storedan oyun indirdim sürükleyip kendi iphone a atmaya çalıştım ama atmadı, müziklerim falan da görünmüyor. Eşzamanla yapınca gelir umarım
valla müzik konusunu bilmiyorum ama görünmüyorsa ve eszamanla dersen telefondakıler silinir dikkat et müzikler baska bir yere kayıtlı ise ordan tekrar al flash disk, harici hdd vs
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
yardım edecek kmse yok mudur
valla müzik konusunu bilmiyorum ama görünmüyorsa ve eszamanla dersen telefondakıler silinir dikkat et müzikler baska bir yere kayıtlı ise ordan tekrar al flash disk, harici hdd vs
hiç bir yerde yok o zaman yapmayayım eşzamanlama geri getirme şansım yok sanırım
quote:
Orijinalden alıntı: Hakan..
o abinin sifresi ile giris yapip pc ye yetki vermeniz gerekiyor.
magaza-bu pc yi yetkilendir diyerek
iPhone umdaki kimligi iPadte kullansam sorun olur mu? yanilmiyorsam 5 tane hakkimiz vardi?
ama bi ayari flan var yapmamiz gerek cunku , telefonumu ilk aldigimda arkadasin idsini kullanmistim , ben x oyununu indirdigimde onda da iniyordu hicbir islem yapmadan (: ve telefona kuzenimin id siyle 30 a yakin uygulama yuklemistim ve teli laptopa bagladigimda iTunes acildi uygulamalarla ilgili kendi kendine birsey yapti ki , telin baglantisini kestigimde uygulamalar calismaz oldu? ((: neden boyle arkadaslar?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme